Vučević sa Cvijanović i Dodikom u Istočnom Sarajevu o jačanju veza Srbije i Republike Srpske 1Foto: Ministarstvo odbrane

Potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Administrativnom centru vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz ministarstva odbrane.

Iz ovog ministarstva su dodali da je na sastanku razgovarano o aktuelnim temama u regionu, kao i o pitanjima od zajedničkog interesa.

„Negovanje postojeće saradnje i jačanje veza Republike Srbije i Republike Srpske ostaju prioritet i u narednom periodu“, rekao je Vučević, a prenelo ministarstvo odbrane.

U saopštenju je naglašeno da je Vučević posebno istakao značaj mira i stabilnosti za razvoj i napredak u godinama koje dolaze.

Nakon sastanka sa zvaničnicima RS ministar Vučević će večeras prisustvovati tradicionalnom božićnom prijemu koji priređuje srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari