Duhovitost „nepogrešivog vođe“: Šta Vučić poručuje odgovorom zapadnim medijima?

Ostavite komentar


  1. Mic po mic pa do kuma,odose svi u privatnike i vlasnike firmi,pa se raspricase narodu o gorkoj sudbini Srbije.

  2. Duhovit kao Blekeder i ima gomilu Boldrika, za svaku vrstu situacije po jednog. Samo fali da se čuje publika u pozadini, koja će se smejati na dati signal.

  3. Mene je ovakav Vučićev odgovor podsetio na odgovor njegove nekadasnje SRS partijske drugarice, Vjerice Radete, u televizijskom intervjuu gde ona, na pitanje novinarke o tome da Haški Tribunal traži njeno izručenje, radikalski provokativno, dok odgovara, lakira nokte.

  4. Zapad gubi svetsku utakmicu, pa njegovi agitpropovi tipa DW, kao i lokalniagenti ovde kod nas, imaju pravo da se ljute.

  5. Ovi sada popravljaju kao vole ljude.
    Spahiluk i 15 vek koji teži da bude pašaluk.

  6. bilo bi lepo, eto pre neki dan je bila na jednoj tv reportaza iz tog sela gde se ovo,,kao radi,, devojcica 11 god, vozi traktor, i jos neki ljudi, koji se cude, pa dajte otidjite u to /ta sela pa dajte pravu sliku o tome, to bi bilo lepo, inace ovako ko ,,veruje ovom gazdi, ko … stoga sa lica mesta prava slika,….

  7. Ja bi to u ‘Ag pod hitno…koji „briljantni“analitičari. Dajte još nešto od Džaferovića ,Komšića ,Senada Avdića i sličnih „umova“.

  8. Nepomenikove „verbalne vratolomije“,doskočice,kvazi-duhovitost i uopšte,verbalno NASILjE koje sprovodi nad nama,neću da komentarišem !

  9. Neka nam ovi politikolozi objasne, ko je uveo Demokratiju Englezima, Francuzima, Belgijancima Holandjanima itd.
    Pa tek onda da krive zapad za podršku Vučiću.
    Biće da narod većinski podržava Vučića, to je problem Srbije.
    Ako narod hoće ovo (a hoće) onda je to naš većinski izbor. Šta je tu zapad kriv.

  10. narod je potpuno ocaran Vodjom koji je slep. Nista novo , to nam se ponavlja stalno. Jedino sto vodje lose prolaze na kraju – umiru nasilnom smrcu

  11. Svakom svojom izjavom AV se obraća SAMO svojim biračima, koji ga vide mudrim, hrabrim, nepokolebljivim zaštitnikom srpskih interesa svuda po svetu, a šta stvarno radi u interesu zapadnih sila, najbolje znaju oni koji mu naloge prenose (npr excelencija Hill).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.