Vučić o potencijalnoj kandidaturi Dejana Bodiroge: Nije kapacitet za politiku broj datih koševa, sutra pomažem SNS-u u novoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Bodiroga je dobar i kvalitetan covek koji se i dokazao i pokazao u najboljem svetlu svuda.

  2. Mnogo zna aca srbin, zvani parizer, ŠTA JE KAPACITET ZA POLITIKU (i šta je politika uopšte)?! Ovo što on radi (tj. čime kaže, tj. čime misli da se bavi) JE SVE SAMO NE POLITIKA…!

  3. Kaže moja superpametna žena, a jeste broj datih golova u bazenu.

  4. Kao po obicaju mirodjija man Aleksandar Vucic mora da bude zacin u svemu.Moze li u neuredjenoj pravnoj drzavi da se nesto desi a da se on ne umesa. Ocigledno da ne moze iako mu funkcija ne dozvoljava ali mu zato neuredjena pravna drzava Srbija koja je u skoro svemu na dnu dozvoljava.Smeta mu kosarkas ali mu zato ne smeta vaterpolista.

  5. Izgubiš BG. Jedino ih opstrukcija u opoziciji može spasiti. Bodirogu na čelo.

  6. … i ostali asovi sns – Šešelj škole.
    Slažem se da g. Bodirogi nije mesto u tom društvu mudrih, poštenih i dokazano uspešnih.

  7. Треба да се јави “ на стотине” могућних кандидата за градоначелника Београда, као и за друге функције. Па онај што “ никад не спава” да преживљава ноћне море. Као што независни грађани преживљавају колореичне наступе АВ, ни криви ни дужни.

  8. Када ће полазник вечерње тренерске кошаркашке школе да дели лекције Мвп-у Евролиге, Светског првенства….

  9. Bodiroga je divan, miran i staložen čovek.Dosta nam je više agresivnih ljudu, bez cilja i smisla. Umorni smo id toga. Hocemo promene i imamo pravo na to.

  10. Zaboravili smo sta je sve osvojio i koliko je golova dao Sapic igrajuci za ovu zemlju, posto je uspeo da se posere po svemu tome. Sve ono sto je dobro uradio u karijeri sportiste je ponistio svojom bahatoscu, lopovlukom i pre svega gluposcu.

  11. Vucicu,nemoj stvarati mrznju medju ljudima,Bodirogu ne mozes da blatish,jer je on mnogo iznad tebe u svakom smislu,prvenstveno kao covek!!!Pod dva nemas prava da vodis kampanju tvoje sekte jer si podneo ostavku na mesto predsednika iste!Nemas prava da krsis ustav Srbije!

  12. Čuj „kapcitet za politiku“, je horda bandita koja laže krade, puca, skandira, maše zastavama, tapše lezbejkama koje sede pored „patrijarha“ i za heroje i komandante smatra lopurde i ubice…

  13. Bolesno, kompleks košarkaša u pokušaju, pardon i trenera, običnog, po sopstvenom priznanju zvazdaškog huligana, Šešeljevog potrčka. Gde smo to mi došli? Ljudi, treća decenija trećeg milenijuma, ej!

  14. Jel to predsednik sns AV poredi Bodirogu i Sapica? Jad i beda. Bodiroga je ljudska veličina,pošten,iskren,radan. A ovaj nesretnik? Ajd da ga ne opisujem. Nije vredan pisanja.

  15. Bodiroga ili bilo koja druga ličnost popularna u narodu će imati moj glas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.