Vučić: Demografija je pitanje opstanka

Ostavite komentar


  1. Daj bre, ti si poslednji koji bi trebalo da priča i deli savete o porodici i ljubavi. Upropastio si Srbiju i porodice u njoj.

  2. Dok se ti Aleksandre Vucicu „boris“ za opstanak na uzurpiranom „prestolu“, nama ostalima ( vecini ) nema opstanka. Dok tebi ne „smrkne“ nama ostalima nece ni da „svane“, prosta logika, nema sta.

  3. Ovaj pocinje vise da zvuci kao taliban. Mozda da odrzi govor u Kabulu umesto Budimpesti.

  4. Da zato i vazi slogan „za nasu decu“. Samo sto tvoja gradonacelnica to bukvalno shvatila pa obezbedjuje stan za zeta i cerku. Nisu ni drugi visoki funkcioneri SNS mnogo pametniji

  5. ti se jarane uveliko već spremaš za bežaniju ali nigde nisi siguran od zvicera taj će te naći i mišijoj rupi pa nisam išao u školu za sekretarice da mogu tako brzo da pišem a vi prestanite da se ponašate kao najgori botovi av za našu decu a za vašu me boli dupe

  6. E pa ti si se svojski potrudio, pa ti se sada javljam(o) iz Amerike i širom svijeta a znatan broj nazalost si poslao I na onaj svijet

  7. Lik koji je sa Dačićem i Vulinom napravio 500 hiljada izbeglica i milion pobeglih u inostranstvo priča o demografiji?Vaspitanje nemaš, opšta kultura ti je naučna disciplina, kukavičluk ti je karakterna osobina…Raduješ se kada budu ubijeni uvaženi novinar,predsednički kandidat i premijer države u kojoj živiš?Ti o demografiji?

  8. Smešno je pričati o natalitetu i budućnosti u zemlji u kojoj se troši maksimum resursa,materijalnih,politički,medijskih ali i svih drugih na uspostavljanje i učvršćivanje društvenih anomalija poput ,,rodne ravnopravnosti,, što zapravo znači da žene postanu više muškarci a da muškarci budu što manje muškarci a o promociji i afirmaciji homoseksualizma i istopolnih brakova i stvaranju klime u društvu gde će takav oblik ,,ponašanja,, biti prihvatljiv promovisan pa i poželjan da i ne govorim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.