Vučić – glumac, scenarista, reditelj i narator o trošku građana

Sagovornici Danasa o najnovijem propagandnom video-spotu predsednika Srbije i SNS

Ostavite komentar


  1. Sve ovo lici na autokratski i diktatorski rezim u Severnoj Koreji. Vodja ili presednik se velicaju na pink-u isto kao na drzavnoj TV pomenute zemlje. Stice se utisak kod lakovernih da bi bez njega u Srbiji bio potop. STRASNO-SRAMOTA!!

  2. Jedini istinit spot za „buducnost Srbije“ bio bi spot u kome vucic, mali, brnabic, bata santos, vulin, dacic…(malim slovima u znak nepostovanja) u lepim prugastim uniformama lupaju kamen na nekom novom otoku, usred Srbije bez mora, izuzev mora zelenila okolo.

  3. Pa klasika On kao ne bi da se kandiduje ali posto nema nikoga drugog kvaliteta kao on i posto bi svi ostali izdali Srbiju on jednostavno mora da se kandiduje hahaha A ima li u spotu kako sedi ispred Trumpa na stolicici?

  4. Otkako je Vucic u politici on nije prestao da promovise sebe i svoju partiju ,on je u stalnoj izbornoj kampanji a opozicija izigrava uvredjenu zabu ,nista od njega nisu naucili .Nasa opozicija ne moze ni da mu ocisti cipele.

  5. „Budućnost koju smo nekada samo sanjali postaje naša sadašnjost!“ – napisao je AV na svojim medijima i kokodače se na istragamu, uz pratnju botovske divizije.
    Ja bih rekao:
    Budućnost koju je AV nekada samo sanjao postala je njegova sadašnjost.
    Njegov san – naša besanica.

  6. Imao BiH svašta pisati , međutim nikad ne objavite moj komentar, vidi se da ste zastupnici “ demokratije“

  7. Slazem se,svasta bih pisala,ali vi ne objavljujete,da to je demokratija i nezavisno novinarstvo.

  8. Od kada je SNS na vlasti a gospodin Vucic predsednik kako partije svoje tako i drzave Srbije, ni jedan dan nije izasao iz kampanje za izbore na svim nivoima, isto kao sto se Rijaliti prikazuje svaki dan na svim nivoima. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.