Vučić: Godina 2025. podstrek građanima Srbije

Ostavite komentar


  1. Pocinje mariniranje javnosti za njegove veleizdajnicke poteze koji slede.Moras Vucicu da ispotpisujes sve sto si obecao pre devet godina na sastanku sa bivsim ambasadorom, i tadasnjim aktuelnim ambasadorom USA kada ste stvarali SNS. Sada nema nikakve vadjevine na narod.Nisi raspisivao referendum kada si oteo deo penzije i plata, nemas potrebe ni sada.

  2. Zadaci koji prestoje Srbiji su teski I veoma bitni za nas narod.Nadam se da se predsednik Vucic pametnom politikom I bistrinom svog uma doneti za Srbiju najbolja resenja.

  3. Treba svi da se zamislimo malo, jer moramo misliti na nasu decu i njihovu buducnost.

  4. Naravno da su ispred nas najveće prepreke,ali mi smo dobri planinari i savladaćemo ih!

    1. Da, da dobri planinari. Pre nego sto postanemo planinari, traba prvo da naucimo kako da stojimo na nogama, zatim da naucimo kako da hodamo. . Kakvo je stanje danas ne mozemo cak ni da stojimo. Planinarstvo u ovakvoj organizaciji drzave mozemo da gledamo samo na National Geograhic kanalu

  5. Pošto datum znamo, sada će biti lakše nastaviti sprovođenje započetih reformi u Srbiji. Mislim da će u narednim godinama akcenat biti na kadrovskoj obnovi državne uprave u celoj Srbiji. Mnogim korumpranim kadrovima bivše vlasti nije mesto na odgovornim funkcijama. Ne mogu se sa starim kadrovima sprovoditi evropski standardi u praksi na svim nivoima. Zadatak SNS-a kao vladajuće stranke i u narednim godinama, će biti da nađu nove malade ljude, kojima treba dati šansu da Srbiju uvedu u EU na velika vrata. Srbija mora postati normalna zemlja, bez hipoteka iz prošlosti.

  6. Nećemo ići u EU ako je uslov priznavanje nezavisnosti KiM. Srbija treba da ima svoje dostojanstvo.

  7. Neka neko obavesti „našeg“ preCednika da su javni konkursi za zapošljavanje u organima javne vlasti namešteni, da sudska zaštita učesnika j.konkursa pred upr.sudom traje min. 5 godina, da pojedine starešine drž.organa čak prisustvuju izbornom postupku iako imaju slobofu izbora bilo kog od 3 kandidata kojeg predloži K.komisija,da se masovno angažuju ugovorci dir.pogodbom sa rukovodiocem drž.organa i potom rutinski prevode u stalni rad.odnos na prvom narednom j.konkursu, da je presudom Upr.suda utvrđen nezakonit izbor ex direktora Agencije za borbu protiv korupcije a potom je ta osoba promovisana za sudiju USS. Ima toga još…

  8. Mislim da to jeste neki realan datum ulaska Srbije u EU, ukoliko se reforme završe na vreme.

  9. Dakle doslo je vreme da Vucic ispotpisuje sve sto je obecao pre devet godina svojim mentorima i da obelodani sta je sve potpisao u Briselu, a krio od naroda. Tako ja vidim „Himalaje“ . Sva druga okolisanja su mariniranje javnosti i pokusaj svaljivamja odgovornosti na kolektiv. Niste tako radili kada se samosvojno ukidali iznos penzija i plata. Za to vam nije bio potreban referendum, zar ne? Izvolite sada gospodine Predsednice, zakleli ste se na sluzbu drzavi i narodu nad Ustavom Srbije i Miroslavljevim jevandjeljem. I nemojte mi vise cenzurisati komentare jer vi time ukidate slobodu stampe i slobodu govora.

  10. Gospodine predsednice, gde se izgubi predizborno obecanje iz 2012, na pitanhe, Kosovo ili EU. vas odgovor.i Kosovo I UN.

  11. Gledajuci Dnevnik RTS-a shvatio sam da mi njima postavljamo uslove za nas ulazak u EU.

  12. Мени није подстрек. Не желим у ЕУ. Желим у Евроазијску унију са браћом!

  13. Za sada je najvažnije da što brže završimo sva poglavlja. A naročito poglavlja o pravosuđu i vladavini zakona, jer upravo su ta poglavlja karta u jednom pravcu za ulazak u EU i stub jedne moderne i evropske države.

  14. Mi smo vec godinama na 7 godina od ulaska u EU, a ova najava iz EU mi najvise lici na najotvoreniju podrsku Vucicu mesec dana pred beogradske izbore. Kada prodji beogradski izbori recice da ce i Kosovo uci sa nama u EU u paketu, jednog dana, da ne bi jedno drugom ometali proces ulaska.

  15. Samo neka se nastavi sa prilivom starnih investicija, pa ćemo lako za EU.

  16. Interes EU zemalja za prijem novih clanica je nizak, manji od 42%. Kako ce taj interes porasti je interesantno pitanje za one koji Srbiju vode ”nealternativnim” putem u buducnost…

  17. Bogami koja sve pitanja Srbija treba da resi da bi usla u EU su jako naporna I teska u pitanju su svi granicni prelazi , Kosovo, R.Srpska , granica ka Hrvatskoj ….zato su pojedini predhodnici davali ostavke I povlacili se iz politike…nije lak put do EU ali strpljenjem,vestinom I pamecu docice se nekako!!!

  18. 2025 se ja nadam moj prijatelju da cu biti daleko od ove zemlje. 25 godina ja slusam lazi i obecanja a gledam lopovluk, kradju, Ne znam koja nas je vlastvise ojadila od 1990-te.. Necu da dozvolim da i moje dete lazete narednih 25 godina dok se vi i vasa deca i unuci za to vreme pristojno obogatite!
    Auf widersehen!

Ostavite komentar


Politika

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina 8

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina

Petak, 3. maj, Veliki petakDeco draga, oprostite nam što nismo uspeli da vas sačuvamo od zla! Da se onako užasan, monstruozni zločin više nikada ne ponovi! Krivci da odgovaraju, ali da ne zaboravimo da smo svi krivi jer smo dozvolili da zlo nabuja, jer ga nismo na vreme sprečili da se razvije i zavlada...

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.