Vučić: Imam poverenja u službe

Ostavite komentar


  1. Шта ако ДНК анализа утврди са 99% сигурности да је Вучић тата напуштеног ракетног бацача?

  2. Kakav dramaturg.. Oni se suprotstavljaju najvecim svetskim silama a ne mogu red da zavedu na stadionima u drzavnim firmama.. Ko zna sta je potpisao sada pa skrece paznju na toboz njegov atentat.. Tip je veci razbojnik nego sto sam mislio..

  3. A sto tek veceras, u mraku (kao sto je u mraku i ostavljeno oruzje) a ne danas po danu?

  4. DNK i "parcijalni DNK““ ne vrede nista,ako nemaju vec spreman DNK sa kojim ce se uporediti

  5. Ova vest je zanimljiva ne zbog nove lazne uzbune to jest novog drzavnog udara, vec zbog kuce! Zar nije prijavio samo garsonjeru u Belvilu? Otkud sad ova kuca, od kojih para? Od arapske provizija za Bgd na vodi?

  6. Evo dokaza da je sve namesteno: Nije mi jasno: Zbog cega "sluzbe" nisu u tajnosti zameli municiju corcima, zolju zamenili zoljom koja nemoze da opali, rucne bombe zamenili manevarskim bombama koje po svemu izgledaju isto samo ne mogu da eksplodriraju i cekali da vide ko ce da dodje po to? Svako ko zeli da uhvati potencijalnog atentatora bi ucino tako…

  7. Bas vala , ovdje se pokusava da siri zabrinutost , A nikako ne mogu da primijetim zbog cega? Oruzja ima na svakom koraku , ja tu ne vidim nista posebno , Ali ipak tamo su dva velika problema .

  8. ““““To nije oružije – to je oružije protivoklopno““““????…..Tomane care!.

  9. Vikendi su ko stvoreni za atentate i državne udare. Ponedeljkom ne biva ni jedan. Garantujem!

  10. Covece, pusti nas da disemo! Radnike si ili isterao sa posla ili im srozao plate i sada treba da brinu jos o tvojim losereziranim rijelitima koje tvoji mediji prenose ili kaleme bujnom mastom iz minuta u minut.

  11. Silna municija, doduše, fali praćka da bi bila ispaljena. Ništa od vatrenog osim zolje. A i ta zolja je verovatno zbog noćnog pecanja. Proverite ribokradice.

  12. Sve se nešto u sebi pitam; kad li marljivi premijer nađe vremena da skokne do vikendice da se odmori. U stvari, kad bolje razmislim vidim da se on skoro nikad ne odmara. Šta li radi onda, kad se ne odmara? Verovatno samo podrum provetrava. Luftira glavu.

  13. ДНК је ванземаљског порекла.

    Знао сам – гласи СМС Вучића који је послао Неши.

  14. Nadam se da ce se pronaci ko je taj toliko opasan, opasan po nasu okolinu, premijera…

  15. Nije to zolja. To je karta velike Srbije, samo se malo ubuđala od nekorišćenja, pa se zato navukla zelenkasta patina. Zbog toga podseća na raketni bacač. Neotvarana je još od vremena kad je premijer sanjao granice velike Srbije.

  16. Kakav smo mi narod, koliko mrznja ide, pa kamo srece da je ozbiljno shvaceno 2003. tkz "slucajnosti".Zbog cega je nekome bitno da lazira atentat, pobogu.

  17. Svaka vama cast na ovakvim komentarima, pusti Srbi nikad nece shvatiti nista,zato nam se ovako i desava, koliko god neko da vuce napred, ne shvata da smo mi moralno dno od naroda.

  18. Valjda će pronaći taj DNK , pa da zna Srbija na čemu je i koliko je situacija zaista opasna, a samim tim i život premijera. On ipak vodi državu, nije ni njemu lako njemu se najviše tu radi o "glavi".

  19. Citavo ovo protivrecje prenemaganje i cirkuzanisanje, cini se ide u prilog sledecem: Vucic ce razocaran da napusti vladu, preda je u ruke nekom od svojih bambusa, koji ce da preda Kosovu i Telekom , Trepcu i Gazivode a on da se kandiduje za predsednika Srbije. Zivi bili pa videli.

  20. Svi iscekuju nove informacije. Nadlezni organi rade svoj posao i nadamo se da cemo uskoro saznati neke nove detalje!

  21. Priznajem,ovi turbo-radikali (SNS) su veci sarlatani i spineri od borisa tadica i njegovih protuva !!

  22. Priznajem,ovi turbo-radikali (SNS) su veci sarlatani i spineri od borisa tadica i njegovih protuva !!

  23. Priznajem,ovi turbo-radikali (SNS) su mnooooogo veci spineri i samoreklameri od borisa (give me five) tadica i njegovih protuva !!

  24. Priča je slična onoj kada je došlo do "kvara““ na avionu u kome je bio Nikolić. Sve bi ove predstave bile smešne da nisu tužne. Jadna li si Srbijo

  25. Dobro je da smo prerasli poligraf. Naši zvaničnici nezadrživo napreduju sa forenzikom, jedini problem je u tome, što naši sudovi ne priznaju DNK veštačenje kao ključni dokaz. U svakom slučaju, bolje je da nađu kompletan DNK profil. Ako nađu samo parcijalni, biće to neki mutageni kompletni idiot. A takvi, kao što znamo, nisu u bazi podatka. Nisu još…

  26. Breaking News: U blizini kuce premijera Vucica, koja je u stvari garsonjera od 23 kvadrata ali zbog nepravilnog prelamanja svetla na tom mestu izgleda kao kuca od 300 kvadrata, pronadjen sanduk sa sendvicima i krastavci.

  27. Možda DNK analiza može nešto da dokaže ali najmanje je važno ko je nosio oružje, važnija je pozadina, ko je naredio akciju pripreme za atentat.

  28. Danas sam prosao kolima pored "mesta zlocina". Uski puteljak kroz sumu koji se odvaja od Carigradskog druma, nakrcan policijskim kolima, ali ljudi moji, pa to je spomen park Jajici, ko je tu dozvolio da se zidaju kuce?! Hoce li bata Anrew Wolf mozda sad podici kucu na Kalemegdanu?

  29. Sinđo, Sinđo, nisi neki doktor nauka, al što si našao mesto gde ćeš da sakriješ ““““pribor za pecanje““““, svaka ti čast….

  30. Sacekacemo DNK analize ali verujem da ovo nije bezazlena situacija…treba ovo shvatiti ozbiljno.

  31. Mislim da Vuciceva bezbednost mora da bude na visem nivou…videcemo sta ce pokazati DNK analiza.

  32. Srbija se definitivno odvojila od ospasnosti po bankrot i sad bi neki da ans ponovo "sapletu"! Nadam se da neće usepti.

  33. Zna li neko, koliko je stvarno bio udaljen famozni automobil sa kutijom nepoznatog sadržaja od premijerove kuće za odmor. Koliko metara vazdušne linije? Kako je očevidac koji je alarmirao policiju znao da je u pitanju kutija sumnjivog sadržaja? Da li je oružje bilo vidljivo, na izvol““te?

  34. Ne bih rekao da se neko baš igrao sa tim oružjem.Ako nisu planirali atentat onda su sigurno ostavili oružje tu kao opomenu Vučiću da ga zastraše .

  35. Nisam ni znao da premijer ima porodičnu kuću u sred šume. Stvarno voli da odmori u prirodnoj tišini. Tičice na grani a na travi raznobojni fazani. Barolo u čaši, nema čega da se plaši. Idila. Divota.

  36. Na osnovu DNK analize moći ćemo lakše da kažemo nešto o ovom slučaju ovako nemamo dovoljno informacija da bismo došli do nekog zaključka.

  37. Premijer uprkos svemu neće dozvoliti da bilo ko uništava Srbiju i koristiće svaku priliku koja mu se ukaže a da može doprineti napretku naše zemlje, takođe sigurno neće prestati da se bori protiv kriminala, ma koliko to nekima smetalo i zbog toga pokušavaju da ga eliminišu.

  38. Bilo kakvi da su rezultati, to je velika kolicina oruzija. Mogu da zamislim koliko oruzija ima u Srbiji posle ratova u Hrvatskoj i BiH. Verovatno se vlasnik ovoga uplasio sta dalje sa tim naoruzanjem?

  39. Svakako je pronadjeno orućje opomena svima u Srbiji a posebno premijeru, da su hteli mogli su jer službe obezbedjenja premijera ne rade dobro.

  40. Pa šta, ako je premijerova kuća za odmor u spomen parku, bitno je da nije uz obalu reke. A Jajnici ionako nemaju reku, samo potok bezbrižno žubori.

  41. Evo naseg Savamalog Vucica! Moderni I savremeni junak moga Srbistana. Novi Kraljevic Marko! Sta ce nam Kosovo bez Kraljevic Marka. On se preselio u beogradski pasaluk, njegovu Savamalu. Neki, ali ne svi, Srbi dolaze da mu se poklone ( Irinej je ljubomoran! ) I sada glasaju da li mu ( Vucicu ) se podigne veliki spomenik usred Savamale ( Vucicev medjunarodni brend ) ili tamo gde su mu smestili eksploziju!
    Cak, sam sv. Sava i Tomislav su pomalo zbunjeni!
    Amfilohije ocekuje njegov moment mudrosti!

  42. Naše bezbednosne službe su pokazale hrabrost da se suprostave najjačim svetskim službama, istakao je Vučić na konferenciji za novinare i dodao da zna da svi u našim službama bezbednosti nisu srećni, zbog toga jer "jedni rade za jedne, drugi za druge. Svi znamo da Legija ni za šta nije kriv i da bi trebalo da ga puste, ovo je sramota da su svi naši opozicionari 12 godina slušali ambasadore pljačkali nas i uništavali.

  43. Srbija je danas jedna sigurna i bezbedna zemlja koju Vucicu mozemo da zahvalimo.Nekome kome to nije islo u korsit je zeleo to sve da pokvari.Nase sluzbe bezbednosti ce biti uporne i nacice pocinioce ovako neljudskog cina.

  44. Nase bezbednosne sluzbe kao i policija bice uporni i naci ce pocinione ,a tuzilastvo ce ih najjstrozije kazniti.Ovo nije bio samo pokusaj atentata na Vucica nego i narusavanje bezbednosti citave Srbije.

  45. Napred sluzbo verujemo u vas jer i premijer veruje svojoj drzavi i vama [napred Srbijo svi smo mi jedan Vucic !

  46. Nasa policija treba da istrazi ovaj slucaj i uhapsi ovu mafiju bez obzira ko ih placa i za koga rade.

  47. Verujem da ce drzava uspeti da zastiti Vucica jer je ovo bilo samo upozorenje da moraju vise da rade.

  48. Situacija je ozbiljna i onaj ko to ne zeli da prizna je zlonameran. Istraga se mora sprovesti do kraja.

  49. Ako bi se pronasao DNK to bi pomoglo da se dodje do vise informacija. Ovaj dogadjaj izaziva zabrinutost, posebno kad se zna sta se desilo ne tako davno.

  50. Да ли је покушај атентата или само упозорење сазнаће се након ДНК анализе уколико буде пронађена, али је једно сигурно да није случајно што је ту остављено сво то оружје.

  51. Vučić je rekao da Vlada neće dozvoliti da strani ambasadori i strane službe govore koga treba postaviti na koju funkciju i nastavice da radi u interesu svojih gradjana i stvaranju uspesne Srbije.

  52. Izgleda da se A.Vucic i A.Vulin nisu ovaj put usaglasili,jedan veruje sluzbama a drugi hoce da smenjuje.
    Oruzje i municiju na poligraf pa da vidimo ko stoji iza "atentata".

  53. Meni sve to lici na prepucavanje stranih sluzbi bezbednosti…ko zna sta mu je Skot otkrio na sastanku tj sta su mu rusi dojavili zasto ga ovaj zadrzava na sastanku! Neko on opasno smeta a to je jasan pokazatelj da se brine o srpskim interesima a ne o interesima stranih sila!

  54. Bezbednisne sluzbe sada imaju veoma vazan zadatak i nadam se da ce ga uraditi na najbolji moguvi nacin i obezvediti naseg premijera.

  55. Ne razumem premijera AV, kako to da ima poverenje u "službe"? Novine su do sada prenele sijaset informacija koje su ili same izmislile ili dobile od službi. Meni je sve to prilično nejasno jer jedanputa je oružje pronađeno u automobilu, drugi put u blindiranom automobilu, sada kreće varijanta da je isto u sanducima,, čak i to, u blizini premijerove kuće!
    Pa čekaj bre narode, pa nema pola godine kako nam premijer, AV objasni da je siroma ko crkveni miš, i da ima samo garsonjeru od cca 30 metara2 koju su mu kupili roditelji jer on nema ni dana radnog staža izvan politike? Odkud sade kuća? I još neki dan uputi javni poziv da će, neznam već šta obeća onome ko mu švajcarskoj banci pronađe 50€! Čak šta više, mislim da su mediji tendenciozni, ko da ne daj bože mrze premijera AV!

  56. Bezbednosne sluzbe su sada na velikom iskusenju i verujem da ce ga uspesno prebroditi.

  57. Mislim da naše službe bezbednosti sasvim dobro rade svoj posao i da će brzo ući u trag i rasvetliti poreklo i namenu zakopanog oružja.

  58. Nije lako ostati smiren u ovakvoj situaciji, a mnogi to ne shvataju ozbiljno,ne razmem kako je gomilanje oružija ispred premijerove kuće smešno.

  59. Treba imati poverenja ali nikad ne okrenutim ledjima uvek se nadje prodane duse koje ce da zabiju noz

  60. Koliko god da Vučić ima poverenje u bezbednosne službe, smatram da bezbednost mora biti na još višem nivou.

  61. Po komentarima bi se reklo da ljudi cak prizeljkuju atentat, sto samo pokazuje kakvo smo drustvo i ljudi postali. Imali ste izbore, velika vecina je podrzala Vucica. U cemu je problem?

  62. Ђорђе Ивковић
    Dok je takvih kao što si ti nama nikada neće biti bolje, u svakom smislu.

  63. Iskreno se nadam da je tako, mada ja se ipak ne bih puno oslanjala na nasu policiju i bezbednost. U svakom slucaju ne zelim da verujem da ce se istorija iz 2003. ponoviti.

  64. Jedno je poverenje u ljude u bezbednosti oko premijera a drugo je njihova sposobnost, znanje i profesionalnost.

  65. Sigurno nije to tu za dzabe postavljeno bas u blizini porodice Vucic, treba ozbiljno pristupiti situaciji, sto pre da se dokaze da li ima ili nema veze sa potencijalnim ugrozavanjem zivota premijera, ali stvar je krajnje ozbiljna, pa ljudi ko se jos danas igra zoljama, bombama, municijom…

  66. Verujem da svi znaju svoj posao i da će u što kraćem roku otkriti detalje ovog strašnog događaja, koji je opet na svu sreću prošao bez nekih ozbiljnijih posledica.

  67. Nisam siguran koliko je mudro verovati našim službama bezrezervno. To više nisu ni blizu nezavisne službe ove države još od vremena petooktobarskih "promena". U toj prvoj deceniji su sve službe do te mere degradirane da više ne znaš ko je tu čiji.

  68. Ma samo da nam je Vucic ziv i zdrav a i mi sa njime.Kako rece Miroslav Lazanski, vojni analiticar, citiram **“O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadinici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost** Normalno da Premijer ima puno poverenje u obe te sluzbe.

  69. Poverenje je jako bitno,imati poverenje znaci,da sto posto veruje ljudima,koji rade na ovom slucaju!

  70. Sve ono sto je u državi dobro i sve što pokušava državu da dovede do stabilnosti, strani a i domaći plaćenici i izdajnici pokušavaju na sve načine sputavati. Narod očekuje da će sve ovo stabilizovati i da će počinioci biti pronađeni.

  71. Malo, malo pa neka zakaze, normalno je da nemate kada na odgovornim pozicijama cesto stoje ljudi koji izgleda krse zakon i saradjuju sa onima sa kojima nikako ne bi trebali imati kontakt. Sve to treba razresiti funkcije pa nek onda dodju posteni i strucni ljudi .

  72. Svi koji ovoj zemlji cine dobro budu na meti i nisanu…samo se vi podsmevajte u komentarima, ovo nije za salu.

  73. Nadam se da ce se brzo otkriti sve i da ce se spreciti ono najgore. Ljudi se sale ne shvataju ozbiljnost ove situacije.

  74. Sta su se okomili svi na Vucica ,on samo svoj posalo zeli da radi kako ga je dosad radio.No naoruzanje ni slucajno ne sme da bude nigde na javnim mestima stavljeno ,to je namerno stavljeno ,svima je poznato zasto.Ko god je to stavio treba ga sto pre naci jer je opasnost za sve nas i premijera.

  75. Ceo ovaj slucaj se mora temeljno ispitati jer ne smemo dozvoliti da nam se dogodi isti scenario.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.