Vučić iz Njujorka: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije (VIDEO) 1Printskrin TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, u video-snimku objavljenom na Instagram profilu buducnostsrbijeav, da će se Srbija boriti u Ujedinjenim nacijama i da će pokazati celom svetu kako štiti svoje državne i nacionalne interese.

„Pred nama je teško vreme, ali bilo da izgubimo formalno, gotovo sam siguran da će to biti uz neveliku razliku i siguran sam da ćemo pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi naše zemlje. Hvala svima za pažnju, hvala svima na ljubavi prema Srbiji“.

„Srećan sam zbog toga što smo se borili i hoću da kažem svim ljudima u Srbiji da sam samo jednu stvar obećao pre polaska u Njujork. A to je da ćemo da se borimo do poslednjeg trenutka bez obzira na sve lične i bilo kakve druge rizike. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su radili i koji su spremali sednicu Saveta bezbednosti, koji su mi pomogli da se suprotstavim nečemu što je izgledalo kao nameštaljka, kao političko pozorište“, poručio je Vučić.

Zahvalio je svim ljudima u Srbiji koji su, kako je istakao, verovali u svoju zemlju, koji su verovali u svoje rukovodstvo i koji znaju, kako kaže, da će Srbija na kraju da pobedi.

„Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija!“, napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici.

Predsednik u Njujorku ima niz sastanaka i konsultacija sa predstavnicima zemalja članica Ujedinjenih nacija, kako bi objasnio poziciju Srbije u vezi sa najavljenom rezolucijom o Srebrenici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari