Šta Vučić želi da postigne pismom „celom svetu“ o mešanju Nemačke u unutrašnje prilike i izborni proces u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Zašto ovaj lik po svaku cenu želi funkciju? A ni plata mu nije neka. Mora da je nešto drugo.

  2. On je djak jednog premijera čija je zemlja članica EU pa kao mali orman misli da može da se ponaša kao veliki oman?Pre je pričao o ekonomskim odnosima i ekonomskoj razmeni sa zemljama EU,a posebno sa Nemačkom koja je najveći investitor i čije firme zapošljavaju najveći broj radnika u Srbiji,a danas će da priča drugo?Vukao je Angelu Merkler za nos deset godina,lagao,obećavao,prenemagao se,valjao po podu,gladovao,…Medjutim Šolc nije naseo,odmah ga je otkačio i ne susreću se,pa se na velikim sastancima (poslednji u Granadi),nije ni ragovarao sa njim.Vučića interesuje hoće li mu dati tih 6 milijardi koje su namenjene Srbiji,a o pristupanju EU,rešenju pitanja Kosova,izborima,Radojičiću,klasterima,vladavini prava,ljudskim slobodama,sudstvu,slobodnom novinarstvu,medijima,zaštiti novinara,saradnji u regionu,….on ne daje ni pet para.Samo obećava i laže ( to mu je politika i program stranke)

  3. Sta je vama, ljudi!? Od tog pisma nema nista. Nema on petlju za tako nesto. I jedna stvar mi nije jasna: kako niko ne vidi da je „izvinjenje“ Reublici Srpskoj“ ustvari nastavak Njegovog huskanja
    ljudi jedne na druge. On ne zna drugacije. Samo huskanje. Sad sunarodnika jednih na druge. I opet ima pomagace. Ovog puta Dodig i Zeljka.
    Jednom huskac – uvek huskac! Samo, sta mu je Srbija toliko skrivila?

  4. Eto ga opet da podmeće i potpaljuje, ovaj put ne preko Gašića nego lično. Iza svega opet isti mitovi koji opet treba da skrenu pogled javnosti, u ovom slučaju sa njegovog bahatog manipulisanja glasačkih lista i samih izbora (vidi kupovanje glasova, „Arena“, Kol centar, glasovi nepostojećih Mađara, ucena privatnim snimcima, itd.) On je bio i ostao ZLO, kancer za ovo jadno društvo.

  5. Можда ћемо јопе` да ударимо на Швабу… Скоро нисмо…

  6. Pa šta reći..krivične prijave za svakog koje učestvovao..od predsednika odbora, pa onog koji je ih dovezao , pa do onog koji je ih organizovao itd..koje davao pare..

  7. pa dobro braco ima li konkretno kako su to kradeni izbori? citav tekst sa uzbudjenjem citam i ocekujem da nam se to predoci, a ono sve prekrajanje izborne volje, zloupotrba – ali sta konkretno?

  8. A dok je bila Merkelova njemački je učio, baš je bio germanofilije, sad mu Njemačka kriva kao takva, sad će opet radikalska kuknjava, ne veruj Njemcima ni kad ti darove nose, ali uzimaj darove? Da je uz’o uz’o je, pa neka kusa. Mož da smuvaš jedan izborni cirkus, dva, da te ljubi teta Anglela, ali u nedogled..

  9. Juri me onaj Nemac Alcheimer pa se bas ne secam da li je neko ranije nekim povodom otuzio Nemacku za nesto ili mi se cini, ako mi se ne cini znaci ponovo ali sada g. Vucic optuzije Nemacku, nisam cuo provo izvinjenje hoce li drugo biti duplo? Ziveli

  10. OVAJ BOGAMI KAO VATIKANSKI PAPA….“URBI ET ORBI „..UOBRAZIO MOMAK ….A SVIMA SE POVRACA OD NJEGA …KO DA GLEDAM, SKLEPACE NEKO PISMO A ONDA SE IZVINJAVATI , MNOOOGO SE „IZVINJONJO“

  11. Ja stvarno ne razumem cemu tolika polemika oko svih nasih vlasti od Milosevica pa na ovamo ( izuzev zorana kog su ubili) pa svi su oni ruski igraci manje vise. Milosevic nije hteo da ode sa vlasti dok mu nije dosao ruski ministar spoljnih poslova u bg. Posle toga tu su stalno bili neki njihovi igraci covic kostunica Dacic a kad je vucic dosao to se vidi od početka da on nece i ne voli EU tj zapad i jednostavno to je jedina stvar bitna sve ostalo je zamajavanje manje vise Puni smo u srbiji Rusa i njihovih spijuna. 90 godina su ovde i koce nas. A NAROD gleda njegove medije i sta da ocekujemo Zbog toga smo tu de jesmo. Moramo da se borimo jer samo tako mozda neka u nekom trenutku mozemo da ih vratimo tamo odakle su dosli i onda da napravimo normalnu zemlju Zoran Djindjic je izgleda bio sam i nije verovao sta mu se sprema. Od njih covek sve mora da ocekuje.

  12. Šta reći o Vučićevoj nameri da dostavi protestna pisma mnogim državama osim- da opet pravi budalu od sebe! Naravno najviše na štetu Srbije i svih stanovnika Srbije. Ponaša se kao dete uhvaćeno u krađi pekmeza- duri se što je uhvaćen i umesto da se -kako narod to kaže- „pokrije ušima i da ćuti“ on diže galamu i ljuti se na one koji su ga uhvatili u krađi!

  13. Nažalost, ovoga puta je u pravu. Ustoličila je njega Merkelova, pa Šreder i sad ova Fon der lajen i Kramon. Obećao im je svašta zarad svog opstanka na vlasti. Sad to ne može da proturi svojim sledbenicima…traži odlaganje…veleizdaja na rate, malo po malo.

  14. Čovek koji nikada u svom životu nije rekao kompletnu istinu će da piše celom svetu
    A što se on meša u stvari Kosova nije nista

  15. Vučiću, Vučiću, vrati nam Tomu Diplomu, k’o Boga te molimo! Da barem popijemo po koju pravu šljiviku iz Bajčetine, i u tvoje zdravlje, i za srećan rastanak…
    Dosta nam je brlje koju nam prodaješ, oslepeo narod, čoveče, uskoro će i uši početi da mu otpadaju!

  16. Лепо каже доктор Несторовић СПН има маму и тату на западу,па овим писмом да обавести родитеље да дете има јако лоше оцене и да ће понављати ове године.

  17. Isto što i njegov pajtos Zloba iz 90tih da nas stavi na svetski stub srama i da nas izoluje da bi pljačkao još temeljitije.

  18. I tako Predsednik rece za RTS, da nece dozvoliti Nemackoj da mu otima medicinske sestre.
    E sad, u sebi ili javno, nemam pojma.

  19. Ja verujem da bi većina razumnih pristala i čak molila EU da se meša i pomogne nam da napokon počnemo živeti normalan život.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.