Vučić: Napredak u poboljšanju izbornih uslova

Ostavite komentar


  1. Bivsi Seseljev nosac gajbica je bio i ostao ono sto jeste: vrhunski demagog. Onima koji su se iselili iz Srbije ovakva politicka pojava vise ne predstavlja problem. Oni koji su ostali u Srbiji nazalost moraju da slusaju ova prezvakanja svakog dana, sto iz frizidera sto sa TV-a.

  2. „Vučić: Napredak u poboljšanju izbornih uslova..“
    – Ako OVAJ to kaže, onda pravoj opoziciji ne preostaje ništa drugo nego bojkot, ali mnogo bolje organizovan od prošlogodišnjeg, Sa ciljem da ukupna izlaznost padne ispod 30% (u Beogradu i N Sadu možda i ispod 25%).

  3. smo imali priliku da u direktnom TV prenosu gledamo genija . Doduše, onaj koji je imao dobar stomak. Mada, nije ga „dugo“ bilo na TV-u.

  4. Neverovatno. On doveo do svega ovoga i sada popuje. Da je pravda ista za sve trebalo je davno da podnese ostavku i ide pred istražnog sudiju.

  5. Ne postoje izbori u Srbiji,samo trgovina.U buducnosti.gradjani Srbije ce se povuci zauvek u rasprodaji svega u sta su verovali i za sta su ziveli.

  6. Znači li to da te tokom izbora na nacionalnoj televiziji nećemo gledati 24 časova dnevno? Ovaj čovek je čista tragedija.

  7. Vucicu. Unistio si sve institucije drzave Srbije, sto znaci da si unistio i samu drzavu. Izbori se odrzavaju ili po zakonu ili to nisu izbori.

  8. 1984 godina traje vec 10 godina,poruke, dogadjaji,vesti,sve je na stolu,neprijatelji ispod,opsta pozornost na delu,hvala vodji.

  9. a pa da, ako je miladin kovačević rekao da će rast biti 7,5% onda je to minimum, verovatno će biti blizu 10%.
    „pitajte mog brata lažova“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.