Vučić ne zna zašto je Putin upotrebio Srebrenicu kao paralelu za situaciju u Istočnoj Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Rusija je nas dobar prijatelj i saveznik i verovatno za to sto je Putin rekao postoji razlog jer znajuci gs nista ne govori bez razloga.

    1. E, sad si nam sve lepo objasnio! „Postoj razlog“, ma kako se samo mi nismo toga setili?!

  2. Handke bi bio *veliki* da je pisao o istrebljenju tj *genocidu* koji komunisti 7+ decenija sprovode nad Srbima, da je pisao o Broz-ovima, Dacic-ima Vucic-ima…
    Neosudjeni pred svetskom javnoscu Broz-ovi, Dacic-i Vucic-i nastavljaju istrebljenje Srba u Srbiji. U GUL-agu Srbija. Ta knjiga se sama pise – Sotona da joj dodeli nagradu.

    1. Ti si Ivane stvarno opsednut komunizmom. Taj se distem sam urusio idavno a druga je stvar sto i nakon vise decenija od urusavanja komunizmac za su vam krivi Broz i komunisti. Ajde pogledajte se malo u ogledali pa cete videti ko ste i sta ste.

    2. Verovatno imate poreklo belogardejaca koji su spasavali porodice od boljševičke pošasti i zla, dolazeći u Kraljevinu Srbiju kao jednu zdravu i demokratsku zemlju, suštu suprotnost od sovjetske tvorevine, koja je toliko zla počinila prema rusima i ostalim narodima da je neće u istoriji oprati ni sve reke evropske rusije i sibira niti svo oružje i sila današnjih neosovjeta. Vaši komentari su prst u oko komunofašističkoj bulumenti i u matuški i u našoj zarobljenoj Srbijici. Samo nastavite bez ustručavanja ovo je jedan od par preostalih slobodnih medija i samo ovde se to može reći i pročitati.

  3. Samo danas i N1 mogu da stave ovakve naslove na vesti. Tacno se vidi propaganda i u kom smeru se ide i zbog koga sve ovo sto se ovde moze videti!

  4. Ne brinite se, reci ce vam putin i objasniti a njega ne mozete da demantujete ili ste mozda ludi ako pomislite da uradite to. Njega iz konteksta ne mozete izvuci!

  5. Imam osecaj da ce se obiti o glavu putinov odgovor svima onima koji to koriste za pljuvanje ili zbog svojih „sefova“ kojima treba materijal protiv drzave!

  6. Vicicu, baksuze, najpametniji si kada cutis i ostavis svoje paranoje i manije za kucno-porodicnu upotrebu!
    Hajde da ti objasnimo:
    U Srebrenici se dogodio zlocin, Rarni Zlocin, … sto je ubijanje razoruzanih zarobljenika oduvek bio. Za to su pocinioci uhapseni i kaznjeni u Hagu.
    To sto tebe, mucenika, izgleda proganja pripadnost nekakvom ‘Genocidnom Narodu’, pa zbog toga imas psiholoske probleme, to je vec u domenu Psihijatrije i odgovarajuce terapije.
    Mi ostali, koji ne pripadamo tom istom ‘Genocidnom Narodu’ kao i ti, nego smo obicni Srbi, duboko ti se izvinjavamo!!!

  7. Vucic postaje smesan. On ne moze ni da sanja sta misli Putin. Valjda umislja da su kao neki jarani, ortaci, sta li….

  8. Verovatno imaju saznanja da „francuska obaveštajna služba“ vršlja po kraju?…

  9. Nije upotrebio izraz genocid kako su mnogi preneli. Ljudi jesu ubijeni u Srebrenici i naša zemlja priznaje to. Pa Vučić je bio u toj Srebrenici, tako da nema govora o zahlađenju odnosa sa Rusima

  10. Možda Branko Stefanović može predsedniku da pojasni šta je Putin hteo da kaže poređenjem sa Srebrenicom i zašto mu je poklonio pušku vladara koji je sve bitke izgubio.

  11. Trebamo da znamo da je Putin „pomogao“ da Srbija izbegne „genocidni žig“ 2015. godine.

  12. Auuu, još jedan šamarčić posle puške koju je vođa dobio na poklon. Sveznajući zna sve ali ne i kontekst izjave Putina.

  13. @“Rasim, Sara…“ i ostali sa nedostatkom ljudskog dostojanstva i marginalci koji na ovaj bedan način daju svom nikakvom životu smisao, pišući imbecilne komentare u znak podrške jednom problematičnom liku koji umesto da, ako već nije u zatvoru, bude izopšten iz politike i javnog života zajedno sa svom mizernom bulumentom oko njega, treba više da se zamisle koja je cena ovoga što rade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.