Vučić nema nameru da skraćuje mandat

Predsednički, beogradski i parlamentarni izbori najverovatnije istovremeno

Ostavite komentar


  1. Diktator da skrati mandat to nikad nece da se desi, rasprodao drzavu strancima i opljackao je sa svojim naprednim kartelom. Ovde vise ni trava nece da raste. Ovo su skakavci na vlasti od 2012.

  2. „Vučić nema nameru da skraćuje mandat“
    – Ni mi normalni i moralni nemamo nameru da mu ga (mandat) više produžavamo…

    1. Da se on pita on bi doživotni mandat. Umislio je da je Tito, Staljin i Hitler u jednom.

    1. Kako sada stvari stoje, tesko da ce opozicija imati sanse na bilo kojim izborima.

  3. А требао би. Испунио је животну жељу са почетка политичке каријере: Да буде лидер који неће бити историјски заборављен већ помињан, није важно, дал по добру или злу. Довољно је урадио – ПАМТИЋЕ СЕ.

  4. A što bi skracivao mandat imali su izbore nisu izašli i šta se sad bune imaju popravni u aprilu sledeće godine do tada neka jure glasače i da osvoje vlast.

  5. Eto sanse za opoziciju, njen najomrzeniji AV hoce ispit ztelosti. Uz pomc EU sigurna pobeda opozicoje sa Lutovcem ili Tepickom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.