Vučić: Nije važno koje je ime ubice, neće biti milosti

Ostavite komentar


  1. Pa stvarno ovaj "covek" misli da smo mi teski imbecili, on od Kosovske policije trazi da odmah razresi ubistvo, jer cemo mi u tom slucaju ako ne bude tsko, bla,bla,bla a ovamo ne mogu da rese onolike bagere i rovokopace iz Savamale 2 god, pa u istvo Curuvije i da ne nabrajam jer ce ajatolah Vucic da se uvredi

  2. Ovako je govorio i kod rušenja Savamale!-Prođoše 2 godine,a počionici – samo što nisu uhvaćeni!

  3. Zna se dokle se prostiru ingerencije srpskih državnih istražnih organa : Brnjak,Jarinje,Merdare,Mutivoda,Bela Zemlja,Mučibaba. Južno od toga je stvar kosovske policije i tužilaštva.A niko ne brani Srbiji da vodi istragu tamo gde ima pristup,odnosno u nekad zvanoj "užoj Srbiji". Razmena informacija je u redu,ali ne može biti istrage jedne države na teritoriji druge. Pa ni Srbija nije pristala na tako nešto 1914. a u vezi sa atentatom na Franca Ferdinanda.

  4. Mesecno na Kosovo fascinantni ekspert za licemerje Vucic salje kafedziji najmanje 7,5 miliona evra da se igra kako on sa bratijom primitivaca svira; ako treba i da ubija za te pare… Pitam se, zasto medjunarodna zajednica ne zaustavi ove divlje tokove novca izmedju dve drzave!? Rezultat toga je stvoreni osinjak kriminala na severu Kosova, opasan po celu evropsku zajednicu jer se u ovom osinjaku narucuju ubistva, kradu i preprodaju skupa strana kola, valja droga po Evropi, a u tom poslu fantasticno poslovno saradjuju i Albanci i Srbi.

  5. "Za počinioce i nalogodavce ubistva Olivera Ivanovića milosti neće biti." Neverovatno tupava izjava vrhovnog nam vođe, koja bije najprimitivnije stanovnike Srbistana direktno u srce junačko, i budi patriotska osećanja u istih, koja će ispoljiti britkom olovkom zaokruživši AV-ovo ime na nekoj listi za izbor predsednika države, vlade, mesne zajednice, pevačkog društva ili već nečega što bi trebalo da ima predsednika. Ova izjava je prodavanje magle slabomislećim Srbistancima poput one "Kume, da mi daš 100 evra, a ja kad dobijem sedmicu na lotou, ja ću tebi da dam pet hiljada." Po svemu sudeći, otkrivanje počinioca atentata je na dugačkom štapu, možda dužem od onog na kome je otkrivanje bagerista iz Savamale, tako da je samim tim licemerna i degutantna izjava o izostanku milosti za počinioce. Da je sreće da se samo pravda zadovolji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.