Vučić: Nikada nije prijatno putovanje u Brisel kada vodite razgovore sa albanskim predstavnicima

U Briselu danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Tacno ce mu doci ono pitanje koje nije spremio jer je mislio da mu nece doci.

  2. Jadan čovek.
    Povedi obavezno nikolu selakovića da bude svedok kako si se sa njima hrabro obračunao…

  3. A kako bi išao u Prištinu na sastanak sa istim tim Albancima, ako bi, zamislimo to, oni pristali da se vrate u okvir Srbije?!

  4. Pa,covece,sam si hteo da budeš neki politicar,ali ovo nisu izazovi koji su čekali tebe,niti ćeš ih resiti bez vecih posledica.Opaske i kritike te tjeraju napred iz ulicarskog inata,ali tu leži opasnost.

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 10

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.