Vučić o dugovima Zvezde i Partizana: Porez će morati da plate svi, u protivnom slede blokade i stečaj 1Foto: FoNet

Država vrši fer raspodelu novca večitim rivalima Zvezdi i Parizanu, ali da je mora više novca da se ulaže u centralnu Srbiju i Vojvodinu, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica.

Kroz izveštaje Malog su mogle da se vide 2-3 važne stvari na kojima država insistira, rekao je Vučić i ocenio da je SD Vojvodina dobila „ne malo“ novca, ali manje od Crvene Zvezde i Partizana, te da je mnogo malo novca dato u centralnu i severnu Srbiju.

Ravnopravno i fer se finansiraju večiti rivali Crvena Zvezda i Partizan, ali je i činjenica da su tim ulaganjima pomognuto da se ova dva kluba takmiče u Evropi, kaže Vučić.

– To ne bi bilo moguće da nije bilo podrške države. Što se tiče njihovog međusobnog odnosa, iz ovoga se vidi da je to kao na apotekarskoj vagi vagano – koliko da dobije Zvezda, koliko Partizan i vidite da smo tu bili apsolutno fer, naveo je Vučić.

Izašli sa jasnim podacima o plaćanju poreza i porez će morati da plate svi i Zvezda i Partizan, jer će u suprotnom uslediti blokade i stečaj, naveo je predsednik.

– Nadam se da će najviši broj svojih obaveza moći da izmire, kaže Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari