Vučić o ratu u Ukrajini: Lako je sedeti kod kuće i navijati, a jasno je za koga se u Srbiji navija

Ostavite komentar


  1. Opet zamena teza, nije karta na liniji Beograd-Moskva na crnom tržištu skočila na skoro 9.000 evra, već karta na liniji Moskva-Beograd, što je ogromna razlika, jer rusi beže iz Rusije.

  2. Da li nam je nekad bilo lako ?,ne sjećam se,uvek teško i još teže.Glavu gore,nema predaje …

  3. Srbija navija za Rusiju, a sta ako zapad odluci da proprzi srbiju kao primer Rusiji? Sta ce Putin tada da uradi?

  4. Naravno da je jasno. Navija se za trijumf pravde, slobode nad licemerjem i dekadencijom. Zna narod i oseca sta je ispravno.

  5. Svakog dana u svakom pogledu nam je sa Vama g.Vućiću sve teže i teže. Ne pitamo se mi – Kud plovi ovaj brod – nego kako ga zaustavitii?

  6. U Srbiji se navija za ukidanje bezviznog režima sa EU, ekonomske sankcije i generalno za povratak 90-tih.

  7. Obzirom na stravičnu prorusku kampanju u ovdašnjim tabloidima i tv sa Zekićkinom frekvencijom, naravno da sluđeni narod navija za agresora Putina!

  8. Navijaju oni koji si pokrali i izdali svoj narod ,nek i dalje navijaju pa se cude zasto je tako ..

  9. Za ruske vojnike,nasilno mobilisane važi kao i za srpske koje Vučić mobilise:“rado ide Srbin u vojnike dva ga tuku a četiri vuku“.

  10. Ovo nije utakmica, pa da se navija. Navijaju samo ludaci koji nisu svesni posledica, ako misli na Putina. Taj se nece zaustaviti samo na Ukrajini jer je odavno doneo odluku da pokori celu Evropu, sad ostaje samo da produzi da izmislja nove i nove ratove da bi uspeo u tome. Ja navijam da moje dete ne oseti strahote rata, a ti i slicni slobodno ajte kod Putina.

  11. A za koga se navija u Srbiji? Za agresora? Obuci se, spakuj se i zajedno sa tvojim drugom Putinom, uzmite puške i napred.

  12. „Stručna analiza“ vojnog poraza, koji ga boli isto kao i Velikog brata. „Pet prema sedam prema jedan“!? On, navijač, zna za koga se ovde navija. Znači, navijači se ovde pitaju, oni vode politiku. E, Srbijo…

  13. Da li to misle i podstanari u glav?i.
    Sutra se drugi javlja.
    Ne laže ON,već podstanari ne mogu da se dogovori.
    Psihoze, uključiti neuroleptike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.