Vučić objasnio šta bi se desilo ako bi SNS izgubio izbore 1Foto: Screenshot/Prva

– Te večeri i prvih šest meseci bi bilo sve u redu, jer smo mi džentlmeni i gospoda. Čestitali bismo našim protivnicima, neću da kažem to se neće desiti, ne znam, narod je taj koji odlučuje. Ali ako me pitate šta bi se desilo sa zemljom, pošto to mogu bez problema da predvidim, urušili bi je neverovatnom brzinom – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje novinarke TV Prva šta bi bilo ako bi SNS izgubio na izborima.

To bi se, kako je kazao, desilo jer njegovi politički protivnici nemaju nikakavu politiku.

– Nemaju nikakav program, imaju raznorodne stavove, višak sujete, manjak liderstva, ogromna površnost, nikakvo znanje, samo bi išli po televizijama i pretili hapšenjima, ubijanjima, a zemlja bi nestajala. Baš kao što se to dešavalo 2000. godine kada smo imali najviše stope kriminala, ubijenih, silovanja, najvišu stopu zakatančenih fabrika, pljačkanja građana, samo su oni postajali bogatiji. To je politika za njihove džepove i za njihov interese, a ne za narod i građane – rekao je Vučić, dodajući da je izbor rukovodstva jedne zemlje „od strateškog i suštinskog značaja“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će penzioneri, vlasnici penzionerskih kartica, imati 30 odsto popusta na vozne karte Srbijavoza i 15 odsto na avio karte Air Srbije, dok će korisnici studentskih kartica, koje će početi da se izdaju od 1. decembra, imati 20 odsto popusta za vozne i 10 odsto na avio karte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari