Vučić otkrio šta je jeo i pio tokom sednice Skupštine: Jedna štanglica čokoladice i šumeći vitamini 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Beograd – Predsednik Srbije Aleksandra Vučić gostujući na televiziji Pink „otkrio“ je šta je pojeo i popio tokom dvodnevne posebne sednice Skupštine o Kosovu na kojoj je sve vreme trajanja proveo u sali bez izlaska.

– Bio sam tamo 11 plus 14 sati bez prekida. Nisam napustio nijednom. Ako saberete vreme provedeno u sali šefova njihovih polsničkih grupa, 10 ili 12, oni svi zajedno bili istovemeno u slali koliko ja sam. Kako mislite da pobedite neradom i neposvešenošću. Mislite da to ljudi ne vide. Naravno ne oete da sedite tekonako 14 sati za stolicom i da ne ustanete. Ne možete to da rešite u jendom danu. Morate da imate radne navike i da budete koncentrisani – kazao je on.

Vučić je naveo da je pojeo jednu štanglicu Tviks čokoladice.

– Probao sam krišom ali video sam da su me snimali. I spremili su mi dva puta šumeće, narandžasti, lila ili ljubišaste vitamine. Onda nisam mogao da izdržim pa sam tražio Zero kolu. Ništa više nisam pojeo ni popio, nisam išao ni u tolet i nigde. Četrnaest sati sam sedeo na mestu, pokazao poštovanje i odgovarao na trik pitanja – objasnio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari