Vučić: Ovo je poslednje veče da vam se obraćam kao predsednik Srpske napredne stranke 1Foto: printscreen / Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Srbije upravo je saopštio da daje ostavku na mesto predsednika SNS, ali i da ne ide nigde.

„Jedanaest godina sam služio verno i odano svojoj državi i svom narodu. Možda vernije i odanije nego što neki od vas mogu da zamisle. Jedanaest godina sam na čelu SNS, najveće i najbolje stranke divnih domaćina i poštenih ljudi, koji su promenili Srbiju. Pobeđivali smo na svim izborima.

Ovo je poslednje veče koje vam se obraćam kao predsednik SNS. Sutra će neko drugi preuzeti SNS, a ja ću ostaću verni član. Od sutra ću biti predsednik svih građana Srbije, a ne političke partije“, poručio je Vučić sa govornice ispred Narodne skupštine.

On je istovremeno najavio osnivanje pokreta za narod i državu već od Vidovdana, jer je narednih dve, tri godine odlučujuće za budućnost Srbije, a „bez SNS-a to ne može“.

„Ne idem nigde. Pobeđivaćemo zajedno, otvaraćemo fabrike, davati subvencije poljoprivredi, povećavaćemo plate i penzije“, poručio je Vučić zahvalivši se svima koji su ostali po kiši do kraja i zato đto „verovatno više nikada u životu neće govoriti pred ovolikim brojem ljudi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari