Vučić: Rejting opozicije opao, SNS bi danas pobedila u Beogradu 1foto FoNet/Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da je rejting opozicije opao i da bi Srpska napredna stranka (SNS) imala većinu da su izbori ;danas u Beogradu.

Vučić je na jednom skupu u Inđiji ocenio da je ;opoziciona lista „Srbija protiv nasilja“ na decembarskim izborima ponudila ;lošeg kandidata za gradonačelnika Beograda i da su to shvatili i zato „sada žele da ga menjaju“.

„Oni više nisu sigurni da će dobiti izbore. Posle svega šta su radili u Evropskom parlamentu protiv naše zemlje, oni su pali i imaju istraživanja koja to potvrđuju. Znaju oni da su pali za jedan ili dva mandata, a mi smo skočili za dva mandata. Da su izbori danas, mi bismo imali 56 (odbornika), a oni svi zajedno sa Nestorovićem 54“, kazao je predsednik.

Upitan šta se dešava s biračima koji su prebivalište prebacili iz Male Krsne u Beograd, Vučić je kazao da je to učinio ;samo jedan čovek i da je spreman da „zamoli ljude iz Vlade“ da omoguće opoziciji ;dostupnost biračkog spiska.

„Neka traže onda u biračkom spisku šta god hoće i kako god hoće. Mislim da je to važno kao ispunjavanje preporuka ODIHR. ;Mi moramo da dobijemo puno poverenje u kompletan izborni proces“, izjavio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari