Vučić: Tražio sam od Grabar Kitarović da prestanu da govore o velikosrpskoj agresiji

Ostavite komentar


    1. A za gđu Aleksanu hiljadarka,bot-sendvič i „Kefir“ za dugovečnost!

    1. @Igor…Kolinda bi zauzvrat trebala da traži od Aleka The Little Canis Lupusa da naredi svojim ministrima Julinu i Dačićiju da ne pominju Jasenovac kad god im se ćefne! Mislim,to bi bio fer deal i zdravorazumna saradnja!OK?

  1. Grabar kitarović zaista treba da pomogne Srbima u Hrvatskoj, da imaju najosnovnije uslove za život.

  2. „Svaki Krvat zna da je to bila agresija velikosrpskog rezima Slobodana Milosevica“. A Milosevic ne da nije imao komandu nad JNA nego je ziveo u strahu da ce ga vojska skinuti s vlasti sve do smene generala sredinom 1992. Krvati su stvarno „besprizorni“. Nadlagali su sami sebe. Odvratno.

  3. Zasto se ne pise da je Vucic obecao da ce cutati o Jasenovcu! Najvecem Stradalistu Srpskog i Jevrejskog naroda od strane NDHa i ustasa! Da ce cutati u vezi umanjivanja pravog broja ubijenih u Jasenovcu! Zasto to niste objavili? Za ovu vrstu izdaje..jedina kazna moze da bude dozivotni zatvor!
    Dok ovde citam komentare njegovih sendvicara..muka mi je od poslednjeg ljudskog prodanog sljama..!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.