Vučićev osvrt na prošlu nedelju: Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju 1foto BETAPHOTO (AP Photo/Darko Vojinović)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je video podsećanja na događaje iz prethodne nedelje.

Kako je naveo, bila je to „još jedna nedelja borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije“.

„Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na #WEF23 u Davosu. Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana“, naveo je Vučić.

U objavi se osvrnuo na pitanje Kosova kao i na razgovore vođene na ovu temu.

„Sa međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“, rekao je predsednik.

On nagoveštava da pred nama nisu laki dani, a ni izbori.

„Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim, jer predaja nikada nije bila opcija“, zaključio je Vučić uz poruku da će Srbija pobediti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari