Zašto Vučić potkupljuje mlade: Sagovornici Danasa o trećoj bespovratnoj pomoći države od 5.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Ob misli mladi penzioneri!? Potkupiti ih sigurno nece!!? Eto malo ceparca im dobro dodje!

  2. Vidimo po rezultatima izbora koliko mu se tresu i koliko mladi izlaze na izbore.

  3. Pčinjski
    09. oktobra 2022. u 14.15

    Potkupljuje mlade da bi se mrzitelji Srbije pitali zasto.

    Ako ljudi javno ili putem komentara izražavaju svoje nezadovoljstvo u ovom diktatorskom režimu to ti ne daje za pravo da ih nazivaš mrziteljima srbije, jer možda oni više vole srbiju od tebe i tebi sličnih poltrona i ljigavaca koje Vučić nesebično gaji i nagrađuje.

  4. Mnogo je u ovoj vlasti nepoznatiica i nazalost sumnji ,epilog je neverovanje gotovo nista sto se kaze usta se kune , jer do sada se potvrdilo da se gotovo uvek uradi suprotno, ovo delenje koje je bez sumnje sracunato i iza toga moze biti il sankcije Rusiji il dozvola uclanjenja Kosova u medunarodne istitucije…toboz inflacija pa to se resava povisicom plata i penzija ako ima prostora u finansijama drzave ,al zaduziti drzavu za nove bezmalo dve milijarde, a spocitavati da se ustedelo ne navodeci gde i kako naravno prestavlja podcenjivanje inteligencije koju gotovo redovno plasira najodgovornija licnost drzave….

  5. Sta pricate mladi otisli na zapad to mu je najisplativija opcija,a vidite da smo penzionerska drzava

  6. Pomoć mladima u visini od 5000 dinara nema nikakve veze sa potkupljivanjem kako plasira opozicija. Ovo je samo pokazatelj da je ekonomija na stabilnim nogama i da država može da izdvoji ova sredstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.