Vuk Jeremić se javio Vučiću da pomogne, on oberučke prihvatio 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica; Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je član Narodne stranke i dugogodišnji predsednik te partije, Vuk Jeremić, ponudio svoju pomoć vlastima u Beogradu kako bi se sprečilo usvajanje rezolucije o Srebrenici u UN.

Govoreći o najavama da bi mogla da se usvoji rezolucija UN, Vučić je rekao da će se boriti i naglasio i da, ako Srbija izgubi, to neće biti laka pobeda druge strane.

Vučić je napomenuo da je dobrodošao svako ko želi da pomogne i da je prihvatio pomoć koju je ponudio Vuk Jeremić.

Male su šanse, video sam da je kod nas. Nadam se da mi neće zameriti… Nekim ljudima je tu poruku poslao i Vuk Jeremić – da je spreman da pomogne i ja sam to oberučke prihvatio. Od svakoga ko je spreman da pomogne našem timu na svaki način“, rekao je Vučić na TV Informer, dodajući da i „ako izbugimo, to neće biti laka pobeda“.

Tokom poslednje izjave gde je govorio o odnosima sa Vučićem, Jeremić, koji je bio osnivač i dugogodišnji predsednik Narodne stranke, rekao je da nema nikakve odnose sa predsednikom Srbije i da su se poslednji put videli u zgradi Predsedništva kad umalo nije došlo do tuče.

„On je pozvao mene i moje saradnike da dođemo da se s njim pobijemo. I mi smo došli. Verujem da smo ga iznenadili, a i iznenadio je i on nas načinom na koji se ponašao kad je sišao dole na prijavnicu. On je psovao, vikao i koristio reči koje prosto nisu primerene za šefa države“, rekao je Jeremić u emisiji „Bez straha“ autora Nemanje Šarovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari