Vukadinović: Trifunović pomogao bojkotu

Nema odgovora ko za koga prikuplja potpise nakon emisije "Utisak nedelje"

Ostavite komentar


  1. „Pokret Jedan od pet miliona, koji učestvuje na izborima, pozvao je juče političke organizacije koje bojkotuju predstojeće izbore da budu deo aktivne kontrole izbora tako što će predložiti svoje ljude za prošireni sastav biračkih odbora.“
    A, što ?

      1. Bolje reci, ne dao nam Bog da nam ova vlast ostane na vlasti!

        BOJKOT!!!!!

  2. Bravo profesore Vukadinoviću. Svaka vam je ka’ u Njegoša. Šteta što nemate jasniju dikciju i više samopuzdanja jer bi duže ostajali narodu u mislima. Ova emisija je potpuno razotkrila da nas posle ovih izbora ne očekuje baš nikakav boljitak u skupštinskom a ni privatnom životu .

  3. Vukadinović je potpuno u pravu, jedini problem je što je zavio svoj pametan komentar o Trifunoviću u eufemizme i zakukuljene formulacije, u duhu pristojnosti. Realno stanje je da se Trifunović u emisiji poneo kao životinja i poražavajuće je što se to toleriše.
    Kad se tako ponašavaju udarnici vladajuće koalicije, svi kritikujemo, a Trifunović iz nekog volšebnog razloga ima licencu da bude bezobrazan, nekulturan i nefer, jer eto, on kaže da se bori za nas. To isto kažu Martinović, Šešelj; Rističević itd. Mislite o tome.

  4. Sergej što zbog političkog neiskustva, što zbog stila „baš me briga šta vi mislite“ pravi iste greške kao i neki njegovi prethodnici i uludo troši opozicioni potencijal naroda. Ostaviti neka pitanja neodgovorenim je greška koja ostavlja prostor manipulaciji i slobodnom tumačenju. Neinformisanost i nepripremljenost su greške iz iste porodice. Samim tim, verovatno nesvesno Sergej dobro čini bojkotašima, ali i samoj vlasti. Ako preuzmete odgovornost treba i da se ponašate u skladu sa tim, jer u protivnom morate preuzeti i odgovornost za neuspeh. Po svemu sudeći biće ovo jedna kratka politička karijera.

  5. Vučić pravi reality show od srpske politike, dok Trifunović to radi u opozociji. Nije jedini problem njegovo ponašanje i pokušaj da“glumi“političara, već to što je postao nedosledan. Nakon što je preko noći promenio stavove i prekršio data oobećanja, došao je u situaciju da lošim argumentima brani svoje odluke, pa čak i lažima, što opet podseća na Vučića. Vučić može otvoreno da laže, jer iza sebe ima skoro sve medije. Siguran sam da je onim bahatim i agresivnim ponašanjem u emisiji Trifunović izgubio određeni broj glasova, zbog čega je Vukadinović u pravu. Takođe je u pravu da će Vučić odlučiti, koja će opoziciona partija ući u parlament, jer su SNS i SPS, jedine partije, koje mogu u potpunosti pokriti izborni proces.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.