Vulin: Ako Đilas počne štrajk glađu, počeću i ja, sve vreme ću biti uz njega

Ostavite komentar


    1. Kakav god da je, bar nije uništio vojsku, prodavao generale Hagu, topio naoružanje po nalogu NATO kaplara, kao tvoji… Nego je nabavljao i modernizovao vojsku.

      1. Dosta sa time tvoji i moji, ne znate Vi za koga gospodin glasa. Ako su me gadi neko ko pored toga što nikad nije završio išta što ima veze sa vojkom misli da treba jednu da vodi i nije ga sramota to ne znači da je ikada u životu glasao za bilo koga

  1. Videli smo već jednom tvoj štrakl gladju, gladovao si dva dana, a ja mislio da ćeš izdržati do kraja.

  2. Vuline, čekam dan kad ćeš odgovarati za svoje postupke!. Svaka oduzimanje slobode skupo se plaća. Ustorija to iznova i ixnova dokazuje. Narod je Vučiću dao glas, a on je taj glas prezreo, i zarobio taj isti narod. A ko sme da nameće svoju volju bilo kome i da uzurpira jednu državu kao da je samo njegova. Ko mu daje to pravo?! Posle pada ove vlasti neophodno je urediti demokratske mehanizme da ovakva pošast nikada više ne dodje na vlast.

  3. Lako je tebi kada si prošao specijalističku obuku, preživljavanja u vosci.

  4. Šta se ovaj opet javlja. Prvo treba da objasni odakle mu 200000 evra za stan, šta je brao u Jovanjici i kako je izbegao služenje vojnog roka kada je trebalo braniti zemlju. Dok to “tetkina vojničina“ ne uradi neka se pokrije ušima i ćuti.

    1. Kakvih 209 hiljada, samo od nabavki zavojno zdavstvo mu pada godisnje preko 20 milona evra! Evo coveka koji mu organizuje nabavke su unapredili u cin grneral majora, a njegovo znanje o vojsci je na nivou razvodnika!

  5. Sada više nije niži razred osnovne škole već je nivo obdaništa .

  6. Počni ti prvi, pa ako ti se Đilas ne pridruži za dva tri meseca proglasi pobedu.

  7. Za nečije eventualne „pljačke“ je zaduženo tužilaštvo i sud a ne ministar vojni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.