Vulin: Sve sam što Ponoš kaže da jesam, ali nisam sluga NATO pakta 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Sve je (osnivač pokreta Srbija Centar Zdravko) Ponoš u pravu i sve sam što kaže da jesam, ali nisam sluga NATO pakta, naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u saopštenju povodom Ponoševe izjave o zadržavanju na graničnom prelazu Batrovci.

Vulin je u odgovoru, nazivajući Ponoševe ocene lažima i uvredama „bivšeg načelnika Generalštaba i političara“, naveo da „njega nisu postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu“.

„Za srpskog oficira veće sramote nema. I još je jedna razlika između nas, sa svim ljudima sa kojima sam delio hleb i borbu i danas samu odličnim ličnim odnosima, pa i kada su nam se putevi razilazili, a to Ponoš za sebe i one koji su ga unapređivali i pomagali ne može da kaže. Ako meni ne verujete, pitajte Šutanovca, Tadića, Jeremića, Đilasa“, naveo je Vulin.

Ponoš je, povodom Vulinove tvrdnje u ranijem saopštenju da je zadržan na granici jer su ga policajci pomešali sa pevačem krajiških pesama, za list „Nova“ ocenio da su pokušali da budu „vickasti“.

„Tom izjavom, kao i naređenjem da me zadrže, Vulin zloupotrebljava MUP“, rekao je Ponoš i ocenio da se Vulin isto ponašao i kao ministar odbrane, kada se „preko tog ministarstva razračunavao sa političkim protivnicima“.

„Nije to neočekivano od pitomca Mire Marković koja je naređivala ubistva političkih protivnika“, rekao je Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari