Vulin: Za Srbiju formiranje kosovske vojske neprihvatljivo

Ostavite komentar


  1. Svaka drzava ima svoju vojsku. Ne znam sto gundjas. Cak i vojno neutralna Svajcarska. I manite me, botovi, vase ostrascenosti. Kosovo je gotova prica.

    1. Nije da on ne zna da Kosovo je nezavisno ali manipulise sopstven narod tako da narod ne vidi lose stvari koje se dogadjaju u Srbiju, isto je u Kosovo samo tamo krive Srbiju za sve a narod pati. To je gadna igra koja se radi da se masa kontrolise, dobro smo se naucili od Srbije samo vidi reakcije Taci-Vucic, Ramus-Dacic kao da imaju istu majku.

  2. Vuline, šta da radimo? Od lepih priča nema rezultata. Kako da se spase Kosovo?

  3. Pa za tebe je svaka neprihvatljiva, izbegao si i sluzenje vlastite vojske, jedino sto volis je da se kreveljis za mikrofonom, prosipas umotvorine iz BIH, i da ti tetka iz Kanade salje pare 🙂

  4. Prvo,nije vojska,nego „snage bezbednosti“(da ne bi morali da menjaju ustav.)Drugo,Srbija se nista ne pita na Kosovu.Jedino sto moze to je da preko Srpske liste,kao i do sada,nastavi sa diverzijama i stavljanjem klipova pod tockove kosovske nezavisnosti.
    Srbija je osiromasila i nema vise ni novca ni ljudi koji bi da ratuju,pa makar je i sam Putin naoruzao.A i protiv koga da ratuje,protiv Kfora?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.