Vulinu uručen počasni letački znak pilota

Ostavite komentar


  1. Od silnog unapređenja pade helikopter, izginuše nevina ljudska bića. Niko kriv, niko odgovoran. Čestitke Vulinu. Bravo Vuline. Samo nastavi tako. Širitlije (moraju da) te obožavaju.

    1. Otkako je krmača rep zabrinula, veće bruke i sramote ne dopadosmo. Ako, samo vi ćutite. I treba vas ponižavati, non-stop. Za bolje i niste.

  2. Ovo je kraj vojske kraj drzave sacuvaj boze dezerteru orden ko je ovde lud.

  3. Moja licna poruka komandantu Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-majoru Dušku Žarkoviću je da je ovaj njegov cin cist izraz poslednje vojnicke i ljudske bestidnosti ! Hvala vam sto postujete slobodu misljenja cenjeni Danas .

  4. A može li se znati šta je tačno Vulinov „doprinos razvoju, opremanju i unapređenju operativnih sposobnosti Ratnog vazduhoplovstva i PVO“? Čega u Ratnom vazduhoplovstvu i PVO pre Vulina nije bilo, ali samo zahvaljujući Vulinu sada jeste, a da nije Vulina, ne bi nikad bilo?
    Ali ako, gospodo vojni piloti, tako vam i treba. Pošto ste ćutali onomad kad su všeg poginulog kolegu Vulinove klege nazivale pijandurom, dodeljivanje značke Vulinu je samo sledeći logički korak. U vašem srozavanju.
    Sledeće je verovatno da vam dođe Vučić lično da vam objasni šta je kormilo pravca i kako radi mlazni motor, a da vi to morate da mrtvi ozbiljni slušate…

  5. Vulin nastavlja stopama Sutanovca. Obojica dobise letacke znacke. Obojica zasluzeno. Ili se mozda varam. Razumem da ministar vojni,pre svega mora da bude organizator. Ali,me boli,kao veterana iz dva rata,sto je to covek koji je i izbegao sluzenje vojnog roka,koji je u to vreme bio obavezan.

    1. Tih 15 letova je obavio nevidljivim F – 117, a odlikovanje je za popunjavanje sajta Ministarstva odbrane nebuloznim tekstovima koje sam u poetskom zanosu povremeno sroči i objavi.

  6. Treba i tetku da nagradite sto mu je dala 250.000 eur za stan.
    Sramotne osobe nazovi vojnici.

  7. Jeli to znaci da od sada Vulin moze da pilotira helikopterom ? 🙂

    1. …..ma,nije siroma „gešo“ kriv.gurnuli ga ko „crnogorca“…..

  8. Bravo, sad mu dajte i avion, da provoza jedan krug svog vrhovnog komandanta.

  9. …..nekada smo učili da je „RATNO VAZDUHOPLOVSTVO“ jedan od Vidova armije,a ne ROD…..PVO,Veza,teh.služba.Voj,itd su rodovi…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.