Za pobunu unutar SNS ne postoji kapacitet

Političke posledice afere „Hrkalović“

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam, mlada Hrkalović se prvi put pojavila u javnosti kad je učestvovala, šta više, organizovala, u prebijanju ljudi koji su kačili banere protiv Prvog sina Srbije

  2. MAFIJOKRATIJA na (ne)delu brace Vucic & Co. SNS nije nikakva politicka stranka ni „partija“ to je obicna kriminalna „bratija“, kako pravilno naziva ovu olos na uzurpiranoj vlasti gospodja Marinika Tepic. Od Srbije su napravili Balkansku Kolumbiju na cijem je celu „kartel“ familije Vucic i njihovi kriminalci i olos iz redova podzemlja koje su instalirali direktno u izvrsnu vlast. Zasto „cuti“ tuzilastvo i sudstvo? Zato sto je i Republicka tuziteljka Zagorka Dolovac uz pojedine podobne tuzioce sastavni deo „klana“ koji je kidnapovao Srbiju i pretvorio je u svoju licnu banditsku prciju. Nigde na svetu organizovani kriminal nema svoju drzavu ( makar i razvaljenu poput Srbije ) osim ovde, jer mafija je na vlasti a „vlast“ je mafija. Opsti ustanak je jedino resenje u oslobadjanju od ove olosi i njihove kriminalne hobotnice i oslobadjanje i generalno „ciscenje“ institucija koje su, vidimo iz prilozenog u potpunosti razvaljene i devlastirane. Izborima ( ma koliko oni bili posteni ) mafija se nece poraziti, jedini put jeste opsti OTPOR svim sredstvima ukljucujuci i „nedozvoljena“ sredstva, posto se bagra isto tako sluzi sa nedozvoljenim sredstvima i moci koju su sami sebi dodelili. U odbranu drzave su dopustena sva sredstva i dozvoljeni su svi oblici odbrane, to je na kraju krajeva i obaveza gradjana koji su drzavljani Srbije jer drugu domovinu nemamo.

  3. Smešno je sto novinar Danasa traži nesto čega nema…a to je pobuna!? Pobune će biti naravno ali kada Sns bude gde je npr.Djilasova bratija kada im rejting bude smešnan.Dok postoji moć,poluge vlasti i razne privilegije tada će se ujedati kao danas Tadić sa Živkovićem,Djilas sa Jeremićem,Jeremić sa Boškom ,Čanak sve njih ….itd….Djaba preko članaka svadjate pajtose….

  4. Ništa se ne bi desilo da tadašnji ministar Stafanović nije pozvan na jednodnevnu posetu DEA-i. Takvi razgovori, ne duži od dva sata, se ne zaboravljaju. Možda je Hrkalovićeva počela sve iz najboljih namera. Međutim druženje sa kriminalom, a posle i komandovanje mafijaškom grupom uđe u krv. Nije novac tu ključan, već osećaj moći.

  5. Da li itko u Vučićevoj partiji može da ga ugrozi ? Svašta mogu da zamislim ali da Neša bude “nasljednik “…pre će to biti Ivica nego li njegovi kmetovi. Možda griješim ?

    1. Misli valjda da tako moćno deluje! Je l to jedina stvar koja vas je zaintrigirala u ovom ovako detaljno obrađenom članku?

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.