Zajedno poziva građane da izbornog dana budu strpljivi, optimistični i odlučni 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/MO)

Beogradski odbor stranke Zajedno ocenio je danas da su neregularnosti vezane za ovogodišnje izbore već počele, podsećajući da su 2022. ispred birališta „namerno stvarani redovi kako bi se ljudi demotivisali i odustali od glasanja kada vide gužvu na biračkom mestu“, a građane pozvao da 17. decembra budu strpljivi, optimistični i odlučni,

„Na izborima 2022. godine, na mnogim izbornim mestima u beogradskim opštinama koje su pretežno opozicione, usporavalo se glasanje nizom nepravilnosti i sabotaža, sve zbog straha od velike izlaznosti“, navodi u saopštenju stranka Zajedno.

Na neregularnosti vezane za ovogodišnje izbore, po oceni te stranke, „ukazuje značajan broj građana kojima na kućne adrese stižu pozivi za glasanje za nepoznate ljude koji nikada nisu živeli na tim adresama“, pa se može „pretpostaviti da će i sam izborni dan biti ispunjen brojnim neregularnostima“.

Beogradski odbor stranke Zajedno poziva građane da 17. decembra budu optimistični, odlučni naoružani strpljenjem i da na glasanje izađu „što ranije“, uz poruku da se osmehom pobeđuje nasilje i oslobađa Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari