Zapad (ne) razume koncept bojkota

Može li međunarodna zajednica da utiče na odluku opozicije da izađe na izbore

Ostavite komentar


  1. Zapad ima samo interese i gleda preko koga da ih ostvari,sve ostalo su samo price.Mi se ovde zaludjujemo pricama,tipa,kako da ih ubedimo da se gaze gradjanska prava,medijske slobode… kao oni ne znaju to,ama ljudi boziji znaju bolje nego mi,samo dok veliki vodja ispunjava naloge moze da radi u svojoj prciji sta hoce.Sta vam u ovom nije jasno???Zabole ih bas i za bojkot i za izlazak na izbore…kada ki mil vucic prvi put zabrlja dobice nogu u dupe sugavo kao i Tadic -I TO JE TO.

  2. O bojkotu izbora piše čovek koji je bio beli listić. Sad opet ovde prosipa demagogiju o izborima. Prvo kod vas u tzv. opoziciji treba rasčistiti ko ste, kakvi ste i koje su vam namere.Tvoje Živkoviću su da dodješ na vlast po bilo kojimm uslovima. Pa tvoju stranku su formirali beli listići. Jel znaš šta si hteo sa tim-belim listićima. Ti i još neki „intelektualci“. Politika nije za tebe, jedino te ovih iz „Danasa“ podržavaju i neće objaviti ovo što sam napisao. Na žalost biće u pravu Radulović „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“. Znam da se to urednicima ovog lista ne svidja ali na žalost tako je.

  3. Da se ne lažemo previše, nikog nije briga da li će oni izaći na izbore ili ne, a zapad ako želi da napravi promene u političkom sistemu naše zemlje oni će to odraditi svojim dobro isprobanim metodama.

  4. 97. SPO nije bojkotovao a oni su od zapada bili priznati kao prava opozicija, zato DS bojkot nije uspeo. Međutim ako uzmemo rezultate kako je opozicija prošla 2000. a kako SPO onda je jasno da je i taj bojkot dao i te kako dobre rezultate. To što su neki iz opozicije nestrpljivi ili nemaju šta da rade pa bi opet u parlament da tamo primaju plate za ništa to ni slučajno ne treba da bude povod za odluku da se ne bojkotuje.

    Takođ sloba nije ni krio da je diktator, a „vođa“ se predstavlja kao demokrata na zapadu. e tom „demokrati“ će biti prilično gadno da objašnjava tamo na zapadu zašto mu opozicija bojkotuje izbore a jedino što traže su slobodni mediji i fer uslovi na izborima.

    1. Odlično se zna zašto jedan deo opozicije i to sada zvana SzS ne učestvuje na izborima. Svesni su da i pored saveza toliko stranaka,ne mogu da ostvare neke opipljive rezultate,što je i dobro,jer vrlo dobro znamo šta su,pogotovo DS-ovci(žuti) uradili za 12g. svoje vladavine u Srbiji. I da,kada se kaže opozicija,misli se na sve stranke koje ne učestvuju u vlasti,a realnost je drugačija. Bojkotuju samo SzS-ovci,a ne i cela opozicija. Često SzS-ovci svojataju termin da su opozicija,iako svi dobro znaju da su oni(SzS),samo jedan deo opozicije,koji u ovom trenutku nema ni 10posto. Jadno i bedno od takvog dela opozicije,pogotovo što su uništili i proteste „1od5miliona“.

      1. Dobar si mali Vuce, pokupio si fazone, zaradio si dnevnicu.Ima nas i koji znamo da nije istina da bojkotuju samo SZS-ovci

  5. Ova opozicija je u totalnom problemu. Ako planira da izadje na izbore i uz to računa na fer uslove. Ne da će da ih izgubi vec ce doživeti debakl. SNS je toliko jaka jer funkcionise na mafijaskim principima plus ovi imaju i policiju, vojsku, sudstvo i finasjije, malo li je. Mnogo jače i demokratskije države ne mogu da izadju na kraj sa mafijom uz pomoc policije sudstva i td.
    A nasa opozicija hoce da pobedi na izborima, ne da nema ništa vec nezna ni kako ni koga da kandiduje.
    SNS clanstvo i rukovodstvo se cuvaju, jer je svako omastio brkove. Ako jedan padne desiće se domino efekat. Zato tesko, skoro je nemoguće ih pobediti na izbore.
    Milosevic je pobedjen tek kada je kasa ostala prazna. Onda su poceli da traze alternativu. Ovde ima para u ogromnim kolicinama. Zasto onda menjati to.

  6. Treba prvo sebe da promenite, 30 godina se bavite politikom i ništa niste uradili za građane nego samo za sebe, demokratija nije borba za vlast , sebe, svoje ljude koji čine sistem budući već žrtvovanje za građanina, a vi svi gospodo sa sve medijima i vlašću ste veoma daleko od toga.
    Verujte mi da svaki od vas i oni sad su na vlasti teško da ne nedostaju ijednom od građana u Srbiji.
    Zapad vrlo dobro razume demokratiju, već vaš mozak nije na tom nivou kada ljudsko biće razume suštinu davanja, koje hrišćanstvo propagira vekovima.

    1. Пошто већина не разуме концепт бојкота, како Ви кажете, објасните га, да би га разумели ми неразумни правници, политиколози, инжењери, графичари, водоинсталатери, пољопривредници….

    1. Glume za Oskara ali nikako da se dogovore ko treba da dobije glavnu ulogu.
      Zasto trositi energiju za politiku i politicare, zivot je tako lep bez njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.