Lobistički pamflet ili pismo upozorenja uoči jesenje ofanzive: Šta je pozadina zahteva da se promeni zapadna politika prema Srbiji?

Ostavite komentar


  1. „jedan istrošeni i već viđeni lobistički narativ“ … sve je rečeno

  2. Ne očekujem neke velike promene na KiM kao i uvek do sada kada su najavljivali promene ništa se nije dogodilo

  3. Srbija je uvek bila slaba sa lobitanjem. Vucic je vise zainteresovan da zadrzi vlast po svaku cenu nego da uradi nesto sto je dobro za zemlju.

  4. Srbija polako zauzima mesto koje sama zeli: sa Rusijom i Brixsom. Treba se zahvaliti EU i USA i poljubiti Putinove skute.

  5. Cemu objava EU pretnji, njih ne interesuje nas napredak u ekonomskom,demokratskom smislu, postovanju ljudskih prava,zakona,sprecavanje korupcije ,bogacenja politicara….oni imaju svoje ciljeve priznanje Kosova,unistenje RS a sta Vucic radi mimo toga to ih ne zanima

  6. Ovaj pamflet je jedan u veoma dugom nizu slicnih pamfleta i valjda u ocajanju opozicije, za ovaj se drze kao za neko sveto pismo. Iako je ovaj pamflet imao nameru da kritikuje vlast, uradio je odlican PR Vucicu koji ce osnaziti sopstveno biracko telo. Sa druge strane zvanicna politika zapada, koja je inace antisrpska, nece se previse promeniti. I dalje ce ulagati kod nas, a ne u druge zemlje Zapadnog Balkana zato sto im je tako najisplativije i dalje ce nas „savetovati“ kako da se ponasamo, a mi cemo ih kao saslusati i tako u krug.

  7. Pa vaš list je čudo! Za nebitni papir uvreda i ucena pitate ekstremno nebitnog Šormaza i Lunića.Njihovo mišljenje je važno koliko i bilo koga ko je jutros došao na pijacu po luk i krompir.Sami sebe degradirate i delujete kao neozbiljan dnevni list.

  8. Da zanemarimo sve drugo, činjenica da Ukrajinac podržava otcepljenje dela teritorije medjunarodno priznate drżave je nonsens koji sam po sebi dovoljno govori o „kvalitetu“ ovog dokumenta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.