„Zar je ovo zaslužio?“: Rada Trajković osudila zadržavanje Momčila Trajkovića na Merdaru nakon kog je hospitalizovan

Ostavite komentar


  1. zadržan više od četiri sata na prelazu Merdare

    Sestro mila, mnogi bi bili srecni i presrecni da „u roku od četiri sata“ predju madjarsku granicu na Horgosu a niti se bave politikom niti su se na bilo koji nacin zamerili madjarskim vlastima !
    Avgust mesec, vreme putovanja i dužih zadržavanja na granicama je uobicajena pojava i Gosp. Trajkovic kojem iskreno želim brz oporavak nebi trebalo da se ponasa kao „haski zatvorenici iz Srbije“ koji su se svi redom „razboljevali“ i zahtevali da ih lece „ruski lekari“ !

  2. Рада рони крокодилске сузе, кладим се да су му се срчани проблеми јавили због Раде.

  3. Naravno da nije zasluzio kao sto nisu zasluzili ni drugi Srbi sa Kosova da ih hapsi Kurtijeva „policija“, prebija, drzi mesecima u zatvorima bez lekarske terapije ali o tome Rada Trajkovic ni rec da izgovori.

  4. Ko ce da kaze Radi da prestane da manipulise sve sto se oko nje desava? Nema smisla stvarno vise

  5. Svi koji se ne slazu sa Vucicem prolaze tako i jos goru torturu.Diktator je nemilosrdan u obracunu sa protivnicima ko ostane ziv to je premija.

  6. Rada jako izmišlja i laže nadamo se da će je neko zaustaviti u tome kad je u pitanju Srpski narod na Kosovu i Metohiji onda se nebrine toliko .

  7. Neka se samo seti ta ista Rada Trajković koliko je Srba Kurtijeva policija hapsila i držala u zatvoru bez lekova i lekarske pomoći zašto ćuti zašto ni jednu jedinu reč nije rekla o tome.Netreba niko da bude uhapšen niti to iko želi.

  8. Trajković Momčilu želimo brz oporavak ,a Radi da se manje sekira i daa ne glumi jer to ne liči na nju.

  9. i po ovom i treba sa ti se ovo desilo. ti sad kao to prihvataš to maltretiranja koje je ta država prema tebi izvršila, a tebi je teško da to kritikuješ..aman čoveče jel si svestan sta si izjavio, država te maltretira,, mogao si da premines a ti to ,,sagnute glave , trpiš,..dno si dno

    umesto da i ovome zna eu, ovi pregovarači ambasadori zemalja bilo u bgd ili u pristini, i da se jednom za svagda razotkrije postupanje gazde srbije ,vlasti srbije prema misleći ljudima bilo s kosova ili iz srbije koje vlast ugnjetava ti sta..sta…saginje i trpiš to..pa i radu trajkovic njenu porodicu časne srbe hapse ,policajce srbe isteruju iz kosovske službe ..to je rad i učinak gazde srbije,.

    to..

  10. Ne slažem se sa takvim postupcima,ali se pitam nesto,sto se više puta provlači u tekstu,kada je neko zaustavljen na prelazu sa Kosovom.Dr.Rada Trajković je lekar,a prošli put je pošla bez lekova.Sada je Momčilo Trajković zadrzan na prelazu i zavrsio je u bolnici jer nije imao lekove.Izvinite,ja krenem u posetu na drugi kraj Beograda i nosim lekove sa sobom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.