Zelenović i Stojković otputovali u Strazbur 1N. Zelenović/Tviter

Koopredsednici stranke Zajedno, članice koalicije Srbija protiv nasilja, Nebojša Zelenović i Biljana Stojković, otputovali su u Strazbur, gde će u četvrtak 8. februara Evropski parlament glasati o rezoluciji o izborima u Srbiji.

Zelenović je objavom na mreži Iks (bivši Tviter) obavestio javnost o odlasku u Strazbur.

Na objavljenoj fotografiji iz aerodromske zgrade, sa Zelenovićem i Stojković, je i članica Zajedno Kristina Milošević, te poslanici DS Ksenija Marković i Nebojša Novaković.

Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović potvrdio je ranije za agenciju Beta da će i on učestvovati na sednici EP, a mediji su preneli da će u Strazburu biti i ;potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i drugi opozicioni predstavnici.

Kako je Danas već pisao, u Strazburu će u vreme zasedanja EP, biti još predstavnika koalicije SPN. Na paneli „Srbija na raskrsnici“, na kojih ih je pozvala evroposlanica Viola fon Kramon, trebalo bi da govore Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana i Radomir Lazović, lider Zeleno-levog fronta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari