Zelenović: Naš pravni tim prikuplja sve prijave, ima ih više od 100

Ostavite komentar


  1. pa jesi ti prvi pričao da u Šabcu postoje uslovi za fer izbore ? Šta je sad ovo ? Sa ovakovom opozicijom Vučić će da vlada doživotno.

  2. Tako treba raditi. Prikupiti dokaze o svim malverzacijama, pokušajima prevare, laganju, zloupotrebi. Podatke i dokaze o organizatorima, učiniocima i onima koji vide a ne reaguju. Pokrenuti postupke za njihovo kažnjavanje. Obavestiti javnost na sve načine. Treba pokazati kakvi smo, a kako se prikazujemo. Ne dozvolite da se sve završi samo ponavljanjem izbora. To je verujem uticalo da se idalje rade nedopuštene stvari u toku izbornog procesa, jer se takvo ponašanje često pokaže kao isplativo. Posebno tome doprinost činjenica da pobeđuje bezočan, uporan, nepošte…. Ne treba to dozvoliti. Kažnjavanje se drugačije doživljava, može da pokaže da se ne isplati.

    1. Kako god vama sa strane izgledalo šapčanima se smučio pre svega Don Dušan Petrovic. Vec 20 godina je na vlasti i raznim malverzacijama se privlačio. Pobeda čista kao suza. To svi u Sapcu znaju. Mogu ponavljati izbore 10 puta ako sud tako odluči.

  3. Pokusali ste onomad da oborite i listu SNS pa vam nije uspelo,tako cete i ovaj put izvisiti

    1. Razbice ih Zelenovic u reprizi kao bas! Izlaznost ce da bude 90%,izaci ce svi oni opozicionari koji su bojkotovali samo da Srpska napredna sekta ne zamraci i ovaj do sada jedini grad svetlosti u Srbiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.