Zelenović: Nismo odlučili o izlasku na izbore u Šapcu, odluka uskoro

Ostavite komentar


  1. Pa ovaj reče pre neki dan da bojkotuje! Džaba krečimo mi što pričamo protiv bojkota. Al će da nasamari Lutovca, kad nije uspeo da mu otme stranku.

  2. Da li ja ovde naslućujem aneks sporazuma sa narodom da bi se opravdali izlasci na lokalne izbore? Možda sledi isključenje Zelenovića i drugih šerifa iz SZS zbog nepoštovanja sporazuma sa narodom? Ne veruje da će doći ni do jednog ni do drugog, sve su to lopovi i pokvareni ljudi.

    1. Ajde i vi dogovorite se vise dokle zamajavate gradane za bolje i niste jedan u klin drugi u plocu i sta ocekujete .

  3. Svi znamo već vašu odluku. Opredeljeni su oni za bojkot odavno, ovako samo žele da privuku pažnju i ništa više.

  4. PATOLOŠKI SRBOŽDER
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. A ova medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No glavni pomagači u stvaranju ovolikog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi i da oklevetao opoziciju a posle tih kleveta izlazi na potpuno neregularne izbore koje naravno dobija. Opoziciji je strogo zabranjen pristup na tim medijima, jer iznose istinu o kriminalu vlasti. Vučić im od sada mora zabraniti i da sede u tom njegovom (rijalitiju) Narodnoj skupštini. Moraće i da koristi i sud koji već radi po njegovom diktatu, samo kako bi sakrio istinu o svojim zlodelima. U tavom okruženju Vučić je počinio i najveća zverstva srpskom narodu u njegovoj istoriji. I tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio i predaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić je i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je i koordinator svih deśavanja u Srbiji, pa i tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Ko će i kako da vrati dug niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća da eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Tako je stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Vučuć je od Srbije stvorio pravu pustaru. Sve se ovo dešavalo pod njegovom (šapom).
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog i izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Da li ti je to jasno? Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta i biće: „Tišina tamo“…
    P. Sajdžo 2020

    1. Al ga sroci sva sreca pa ces bit pod sapom A.V. jos par godina mozda ces promeniti misljenje i videti istinu svoje pokvarenosti i licemernosti

  5. Zelenovicu mada ne zivim u Sapcu, iz Vrnjacke Banje sam, porucujem SABAC NE SME PASTI, ovoj Vucicewvoj olosokratiji i kriminalcima koje predvodi. Grad Sabac i opstina moraju da budu bastion otpora ovoj mafiji i olosu kriminalaca. Od Cera i Kolubare se mora krenuti na oslobadjanju okupirane banditizmom Srbije. Nema predaje spreman sam na BOJKOT u svome gradu a dolazim u Sabac da bi odbranio deo casti i slobode. Srbija mora da ustane i da se sama odbrani svim sredstvima od ove VUCICEVE FASISTICKE-KRIMINALNE B A N D E ! Ustanak tek sledi !

  6. Izlaskom na lokalne izbore vi povećavate kvotu izlaznosti uopšte na ovim izbore, a cilj bojkota je izlaznost ispod 50% tako da džabe krečimo.

  7. Samo jedno je sigurno- šta god uradio Zelenović će pogrešiti! Ako izađe na izbore biće, za opoziconi deo javnosti izdajnik, realno će značajno oslabiti snagu bojkot, pogaziti reč i smanjiti ugled (sic!) opozicije, staviti sebične intrese izna opštih…za AV satrape dokaz da je bojkot izbora neprincipijelan i da opozicija ne izlazi na njih jer je nesposobna da pobedi, dok tamo gde ima šansu (medije) učestvuje.
    Sa drige strane ako ne izađe proizvešće niz problema – ne samo sebi. Osim što će Šabac, ovako sigurno, pasti u ruke snsa, što je više simbolički nivo, desiće se brojne negativne promene, kako za sam grad, tako i za brojne građane Šapca, koji su kolaborilali sa Zelenovićem. Čistke i osvete, proganjanja i optužbe, šikaniranje i orkazi, bahatost i unižavanje postaće svakidnevica za veliki broj Šapčana.
    Ja sam za bojkot, ali nisam Zelenović.

    1. Realno Zelenović bi izgubio u Šabcu od sns-a zbog medija tako bolje da bojkotuje

  8. za izbor gradonačelnika i predsednika opštine, zahvaljujući kome nema postavljanja onih koji ne bi prošli na izborima. Ako svi skaču u bunar, ne mora i gradonačelnik Šapca. On može da dobije izbore i sa medijima koje imamo. Neodgovorno je oduzeti mu mogućnost da ponovo dobije lokalne izbore. Oni koji ne mogu da naprave dobar rezultat nemaju pravo da pokopaju ljude koji to mogu.

  9. Sta bismo mogli ocekivati kada bi ovi ljudi dosli na vlast? Oni vec sada ne mogu da naprave dogovor i ispostuju jedni drugi, kako ni tek uradili bilo sta za ovu drzavu i narod?!

  10. Evo jedan konstruktivan predlog za gospodina Zelenovića:
    1. Pozvati sve građane Šapca da bojkotuju republičke, ali ne i lokalne izbore
    2. Na lokalnim izborima kandidovati za gradonačelnika nekog vanstranačkog čoveka od integriteta i poverenja, a određenju listu grupe građana kao nezavisnu listu za gradsku skupštinu
    Samim tim bi kao SzS ostali u bojkotu, a zadržali bi Šabac van Vučićevih kandži.

  11. ZABRANA RADIKALA
    Slobodan Milošević je uz koaliciju sa radikalima zaratio sa celim svetom. Izbio je rat a posledice znamo kakve su. Danas prerušeni radikal Aleksandar Vučić je opet uz koaliciju radikala potpuno uništio Srbiju. Šešelj je braneći kriminalne vlasti celo vreme nastupao silom i prostaklukom. Nikad’ se nije borio za slobodne medije, sudstvo i istinu. To znači iz gnezda radikala proizilaze samo najveći neprijateljii Srbije. Ponavljam oni neprestano podržavaju vlasti koje stalno rade protiv Srbije, i na taj način stalno produžavaju agoniju Srbije. Zato ih treba hitno zabraniti.
    Tvrdim da su ovo dovoljni razlozi da Srbi zabrane rad radikalne stranke i njenih reptila. I da kažu, DOSTA I NIKAD VIŠE…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.