Zelenović: SNS u Šapcu postao politička grupa Sandokanove šabačke grupe

Ostavite komentar


  1. Zelenoviću, dosta je zamajavanja javnosti. Godinu dana si davao jasne i nedvosmislene izjave izjašnjavajući se za bojkot, šetao so iza transparenta na kome je pisalo „Bojkot“, a sad nam pričaš bajke o Sandokanima, sutra ćeš o Vinetuu a prekosutra o Če Gevari. Nego ti nama lepo reci, ostaješ li pri Sporazumu sa narodom ili izlaziš da Šešeljem,Mišom Vacićem i ekipom na Vučićeve izbore? Samo reci da ili ne, nije to teško

  2. Podrška gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću. Ne damo Šabac tamo nekom naprednom krimosu Sandokanu.!

  3. I vanzemaljac! Rec je rec. Da se bojkotuju izbori. Zasto posteno ne kazes da izlazis na izbore? Glasala sam sve vreme za tebe, ali sta sad izigravas? Svi u Sapcu znaju da izlazis na izbore. Pa reci covece. Ja ipak necu, solidarisacu se sa ostatkom Srbije.

  4. Koliko je Sandokana u Srbiji? Mislis li da je samo jedan u Sapcu? Pa zasto onda ostali da bojkotuju?! Jel i u Paracinu Sandokan? Starom gradu? A nije li Vucic najveci Sandokan? Nisi li ti najveci zagovornik tog stava? Pa kako sa ostalima borba bojkotom a u Sapcu izlaskom na izbore? Pa to je cist dokaz borbe za licne pozicije i vlast, onde gde se moze osvojiti…Necete vi Vucka skoroji pobediti…..a da, cisto tako politicki nepismenog da te poducim: Sada cete izgubiti i Sabac i Paracin i Stari grad, jer o politici pojma nemate!!!

  5. Zeleni Zelenovic,kao i gospodin Paunovic…a sutra i Marko Bastac…a o gospodinu Stamatovicu da ne govorimo jer se pre vise meseci sakrio od ostale druzine sa kojom se grlio po raznim protestima…Svi vi cete izaci na izbore zbog MEDA,tj zbog slasti vlasti,i samo neko to treba da cam u oci kaze da izmedju vas i Vuciceve bratije ima samo jedna razlika a to je njih se svi plase a vas niko…to je jedina razlika,ostalo manje vise svi ste isti!

    1. Ovi koje vi nabrajate su predsednici jedinih slobodnih opstina u Srbiji I ne mozete oh izjednacavati da ostalim .

  6. SNS-u ne trebaju nikakva opravdanja da bi lagali, njima je to normalno stanje, tako funkcionišu. Jedini motiv im je očuvanje i osvajanje vlasti radi besomučne pljačke. Banda će naći načina da opljačka i ‘namesti’ izbore u Šapcu ili bilo gde, a moći će te da se žalite ‘njihovim’ kontrolnim telima (ne postoji ni jedna nezavisna, sa integriteton, institucija u Srbiji). U svakom slučaju, ako ste rešili da izađete na izbore (lokalne ili bilo koje) izađite iz SZS-a, isključite se iz kampanje za bojkot, nemojte biti licemeri. Samo tako ćete pomoći onima koji ostaju u bojkotu, ako vas je za to briga.

  7. e ako izađu na ovaj način ja ne da neću glasati za njih nego ću u inat glasati za SNS. pa kad svako svakom tera inat onda i mi glasači treba da teramo njima inat. Svi na izbore i svi glasajte za SNS da satrap na vlasti dobije 99%. Očigledno imamo nesposobnu opoziciju i moramo sve sami mi građani da radimo.

  8. Svejedno, bojkot na svim nivoima.Svaka opstina ima gomilu takvog olosa u vladajucoj sekti….

  9. Comicka i Zelenovic to su srca dva
    Ali ako ako videlo se i pre da je on pomirljiv prema SNSu i da je sve radio samo zarad svoje fotelje tvrdio pazar sa Vucicem.
    Nama ne trebaju takvi kameleoni jer svako ko saradjuje sa SNS i Vucicem je saradnik i ratnih zlocinaca SRS i taj pljacka Srbiju do njenog nestajanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.