Zelenović: Tražimo izbore u Beogradu odmah 1foto FoNet Milica Vučković

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je danas da ta stranka zahteva održavanje izbora za Skupštinu grada Beograda, jer vlast Aleksandra šapića svakodnevno pravi neprocenjivu štetu građanima prestonice. On smatra i da izbori moaju biti razdvjeni.

Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će izbori biti održani kada opozicija to bude želela, Zelenović je naveo da stranka Zajedno traži izbore „odmah“.

„Beogradom upravlja nelegitimna vlast, a odbornička većina u glavnom gradu nije dobila većinu glasova građana na prethodnim izborima“, rekao je Zelenović.

On je kazao da se ta stranka sprema za izbore, navodeći da to pokazuju procesom predizbora koje je organizovala u Beogradu i koje planira i za Novi Sad.

“Zahtevamo, najpre, održavanje izbora za Skupštinu grada Beograda. Beogradom upravlja nelegitimna vlast, a odbornička većina u glavnom gradu nije dobila većinu glasova građana na prethodnim izborima”, navodi Zelenović.

Dodaje da “Šapićeva vlast svakodnevno pravi neprocenjivu štetu građanima Beograda“.

“ Samo kukavičluk i lažljivost vrha vlasti stoji na putu da u prestonici budu organizovani izbori koji će omogućiti da bude pokazano šta je prava volja građana. Zato stranka Zajedno traži nove izbore u Beogradu i to odmah”.

Zajedno zahteva da izbori budu razdvojeni,što znači prvo izbori za Skupštinu Beograda ,a onda i ostali..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari