Žigmanov: Vučić mi je dao zadatak da stupim u kontakt sa Pupovcem

Ostavite komentar


  1. Kako su odlučno krenuli sa otopljavanjem odnosa, možda čak sledeće godine predsednik ode na hrvatsko primorje na letovanje.

  2. Nije tebi Vučić nalogodavac, nego Ana Brnabić.
    Već si počeo da se valjaš u nezakonitim i neustavnim postupcima.

  3. A ča bi Dačić prominija, ono u stilu, da se zaboravi. E, neće ići. Dok je Vuk glavni, niko neće glumiti jagnjad.

  4. Od svih političara, Srba, van Srbije, jedino je prof Milorad Pupovac shvatio da probleme Srba u RH treba rešavati na Markvom trgu a ne na Andrićevom vencu. Trebalo bi to da shvate i političari Srbi u Crnoj Gori Sarajevu. Nije potrebno dolaziti u Beograd.

  5. prvo kad platite odstetu za sve sto ste pokrali i zlo nam nanijeli sta on ima da planira mi HRVATSKA smo za njih amerika

  6. Џаба кречите. Прљавих слојева накуписте толико да је потребно генерално стругање зидова, наново глетовање и онда тек право кречење. Без генералке ће све изгледати као она фраза – Сечем уши, крпим дупе – ни увета, ни дупета.

  7. dobar vic pa sta oni misle kad se njim digne sta su umislili ko su mi njih uopce netrebamo ovakve kakvi su sad

  8. Sram te bilo ministarčiću, pa zar ti nije to u opisu posla da imamo normalne, ljudske, prijateljeske odnose sa svim susedima i celim svetom. Treba mali radikalčić to da ti kaže, a pre toga im uputi naj gnusnije uvrede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.