Zoran Čičak: Tužiću Vučića zbog izjave da radim za britansku službu

U odgovarajućem sudskom postupku predložiću za svedoke i neke pripadnike službe koji su pomenuti, a koje, sticajem okolnosti, obojica dobro poznajemo
Osnivač nekadašnje Jugoslovenske levice odgovorio premijeru Srbije

Ostavite komentar


  1. vrlo pismen odgovor, bahatom u laži uhvaćenom spletkarošu,i organizatoru neuspešnog terorističkog akta u montenegro,za šta će da odgovara kgbeovskom tati kolko danas u direktnom susretu i potpisivanju dokumenta o otvorenoj izdaji bezbedonosnih tajni srpskih službi bezbednosti !!!

  2. Koliko je ljudi glasalo za JUL?Kombi stranku,koja je imala veliku moc naspram broja glasova,uvek te male stranke vrse pritisak na najjacu stranku,stvarajuci probleme,a zna se kako se finansiraju

  3. Ko ne zna Čička i njegovu majku, dok je ona pisala Programe i Statute Joviću, Šešelju i Draškoviću on je pisao Pograme i Statite za komuniste, i samo su menjali imena stanaka i ideologija a tekstovi su im bili slični, bitna je bila suma na kontu.

  4. Čičak je veliki praktičar, ne sumnjam da je bio obaveštajac ne samo Engleske već svakog ko plati, njihova porodica je bila slobodna, malo četnička, malo komunistička, malo demokratska, malo diktatorska, sve zavisi kako se "petao" okrene.

  5. Добро је познато да Вучић никада не иступа и износи у јавност податке за које нема 100% доказе, према томе све што је рекао за Чичка сигурно има чврсте аргументе.

  6. Ne mogu ništa da nađu Vučiću, pa izmišljaju nekakav novac u stranim bankama. Pa da ima i jedan jedini dinar bilo gde, cela opozicija i sva svita koja ih podržava ne bi usta zatvarala o tome. Tako da gospodine Čičak, blogujte i tužite se. Sa srećom!

  7. Smesno, pa sad ce odmah britanska obavestajna sluzba da potvrdi da si radio za njih, jer su juce pali s kruske.
    Ili, koja se to tajna sluzba hvali ljudima koji su radili ili rade za nju. E moj Cicku, providno ti je sve to.

  8. Ovog Čička boli to što mu je tajna, postala javna tajna, tj svi znaju za koga radi.

  9. Nije premijer toliko naivan da javno optuzi nekoga bez dokaza, tako da je ovo mrdanje ribe na suvom. Kada joj vise nema pomoci.

  10. G.Čičak i mama Čičak su idejni tvorci više stanaka, od SNO, SPO , SRS, JUl i sličnih, bilo je bitno samo plati da ti prodamo ideju.

  11. Verujem da su odavali Čičak i mama Čičak razne tajne i informacije iz Srbije stranim službama a dominantna je bila Hrvatska tajna služba.

  12. Znači ti si taj "julovac"! A ja se baš pitam ko je to! Dobro da si se javio da ne dumam.

  13. Treba svi da podnesemo tuzbu za nezakonito protivustavno uzimanje dela plata i penzija!

  14. Vešto iskonstruisana priča levičara Čička, a šta drugo može da radi jedan dokon čovek koji samo gleda kako da zauzme medijski prostor koji mu je premijer Vučić greškom poklonio. Na likove kao što je Čičak ne treba u opšte obraćati pažnju, jer o kakvoj se ličnosti radi dovoljno govori da sebe stavlja u rang sa velikim Miroslavom Krležom, kome nije ni do članaka.

  15. Svi mi vrlo dobro znamo ko je Čičak i koje su njegove aktivnosti na društvenim mrežama,iz kojih se mnogo toga može saznati.

  16. Slobodno tužite ali će te i biti uhapšeni jer država ima dokaza. Tužite koga god hoćete.

  17. Dakle, htedoh da kazem cestitam Cicku da je napokon na inteligentan i elokventan nacin zatorio bahata i arogantna usta predednika Vlade Srbije.

  18. Premijer ne iznosi neistine poput prethodnika. Ukoliko je posumnjano na umešanost Zorana Čička, uskoro će se ispostaviti i obelodaniti pretpostavljeno.

  19. Da je neko drugi opleo po Čičku pa ajde i da kazemo da izmislja,ali Vucic nije takav covek,Nikada ne iznosi u javnost ono sto nije provereno.Tako da se Čičak malo začičkao.

  20. Cicak nece na sud to sigurno, onda bi svasta izaslo na videlo, ovo je samo da bi privukao paznju medija.

  21. Puna nam je drzava Cicaka. I ako je radio za bilo koga, nije sigurno iz ljubavi prema drugoj drzavi, nego iz interesa.

  22. "Izmišljeni likovi iz neke izmišljene zemlje" kaže čovek koji se aktivno bavio politikom, očigledno još živi u 90-tim.

  23. Verujem da su odavali Čičak i mama Čičak razne tajne i informacije iz Srbije stranim službama a dominantna je bila Hrvatska tajna služba.

  24. G.Čičak i mama Čičak su idejni tvorci više stanaka, od SNO, SPO , SRS, JUl i sličnih, bilo je bitno samo plati da ti prodamo ideju.

  25. Vucic nikada ne spominje zlotvore iz proslosti,jer zna koliko su stete,ti zlotvori naneli,ovom napacenom narodu,ali i ako je rekao,rekao je istinu,tako da doticni gotovan moze da tuzi samog sebe!

  26. Jedan pogledan na sliku dovoljan je da se vidi sa kim imamo za posla! Ne pravi se nevinasce , ne prilici ti!

  27. Sigurno je da premijer nije izneo nikakvu netačnu informaciju tako da Čičak može samo da priča priču,on je britanski špijun i ne vredi mu da se vadi.

  28. Gospodinu Čičku zaista ne vredi da preti bilo kakvim privatnih službama,premijer je izneo podatke naših obaveštajnih službi koji su stopostotno tačni.

  29. Kao što možemo da pročitamo u ovom zanimljivom tekstu, vrlo je lako razbiti lažni kult ličnosti vučića. On je čovek bez radnog iskustva, znanja i kvaliteta. Uvek radi suprotno od onoga što najavi i konstantno iznosi neistine u neuspešnim pokušajima da prikrije ozbilju štetu koju svojim potezima prouzrokuje. Zbog toga mu je u potrebna uspostavljena medijska blokada. Zamislite kako bi vučić prošao u pravom tv duelu, bez pristrasnih voditelja, lažnih gledalaca koji se uključuju u program i navodno ga podržavaju (nebojša iz Beograda) i naravno, lažnih internet komentatora, takozvanih "botova".

  30. Čičak vidi da istina polako izlazi na videlo. Neće ni podneti tužbu, sve su to prazne pretnje.

  31. Mnogo se pravda ,znaci ima necega .Vucic nista u javnost ne iznosi dok nije siguran u nekeinformacije.

  32. Ma daj to je vec propala prica ,pa svi koji su skrivili nesto brane se na takav naci da ljudima koji im saspu istinu i oci prete sutom i kojekakvim tuzbama.Nije to Vucic izmislio to je sigurno proverena informacija.

  33. Kada ne znaju više kako da ga napadaju, onda krene priča o nekim famoznim računima u Švajcarskoj! Najlakše je tako nešto nalupetati i ostati živ a bez konkretnih dokaza.

  34. Šta sve neće uraditi da premijera ocrne, čovek je jako pametan i vodiće dugu borbu sa njim ali istina će izaći na videlo

  35. Чичак би учинио услугу Вучићу када би га тужио јер би се на суду изнеле све непобитне чињенице и докази а Вучић се никада не би позивао на имунитет јер нема од чега да бежи зато што никада не би изашао у јавност са изјавом која није стопостотно потврђена.

  36. MA nije valjda da ces ti da tuzis, da je srece i prisebnije prethodne vlasti ti bi odavno bio na nekom drugom mestu i ne bi sigurno bio bivsi Julovac nego bivsi osudjenik!

  37. Evo jos jedne vesti u kojoj se premijer napada. Zaista, da li postoji makar jedna vest u kojoj je pohvaljen za svoj rad i trud? Jeste, to nikako ne bi bilo zanimljivo za prodaju,a profit je profit. Isto kao i Cicak koji se okrece kako vetar duva onom ko ima dublji i deblji dzep.

  38. Kao nije tacno ovo sta je Vucic rekao? Cicak je covek kojeg samo novac zanima, videli smo dok je bio u JUL-u.

  39. javio se cicak kako ce da tuzi vucica zna se odavno sta je cicak radio,a sto se tice vucica mozete samo da ga optuzejete i nista vise i jos ste izmislili da ima milijarde u svajcarskoj smesno je to…

  40. Kod nas mađara se kaže "Taj viče kome kuća gori " ne bi ovaj na sav glas napadao premijera preko novina nego tužio pa kad dobije sud izašao u javnost.

  41. Iskreno ovom Cicku nista neverujem. Kad partija Jul nije radila za drzavu vec protiv nje, sta mozemo da ocekujemo od njenih funkcionera.

  42. Ovaj čovek neće nikoga tužiti, jer premijer da nema dokaza sigurno ne bi izašao i rekao sve to.

  43. Čičak je dokazani spletkaroš i lažov koji za tuđe interese iznosi neistine.Premijer sigurno ima dokaze za tvrdnje koje iznosi.

  44. Зоран Чичак је купио фабрику Крушик Акумулатори 2007 тада успешну фирму а оја је данас у четворогодишњој блокади.
    Мени и осталим није платио ни плате ни доприносе а ни добављачима, а истовремено је са својом фирмом на Кипру склопио уговор о консалтингу где је сума од 100.000 евра у то име пребачена са Крушик Акумулатора на своју кипарску фирму .А у вези тога ко је чији човек и за кога ради, Марић што води ћирилицу на гостовању у Техничкој школи му Ваљеву на питање једног од присутних као добро обавештеном човеку ко је Зоран Чичак одговорио је : "Он је енглески човек, а јасно је шта сам вам рекао."
    Такође је послао Агенцији за хартије од вредности да је одржао Скупштину акционара Крушик Акумулатор а05.12.2014 године иако је полицијска акција под називом АВАЛА писмено потврдила да су њихови људи констатовали да ту се нико не јавља.

  45. @diplomata plus, @niki kojić : Istovetan komentar na dva mesta. Šizofrenija ili "repete"?

  46. Očigledno je samo jedno da su ovaj put što se tiče rada za britansku MI6 obojica u pravu i Čičak i Vučić, jer nema sumnje da objica su njihvoi agenti. Svako u svoje vreme i svako sa svojim značajem. Svakako da Vučić ima viši rang.
    Inače je poznato da ni jedna služba na planeti pa ni BIA u Srbiji ne izdaje potvrdu bilo kome da nije špijun britanske MI6. A to je traženo jer se to znalo i zna, a zvaničnu potvrdu crno na belo otkrićemo ili posle poraza Velike Britanije u ratu koji sledi ili kada se ako kojim dragim čudom rata ne bude budu otvorene arhive za naša unučiće ili praunučiće.
    Inače odgovor Čička moram se složiti da je na mestu i tužba je prava stvar, samo ne znam na kom sudu i u kojoj državi……..Ovde je ONE MAN SHOW

  47. Da,ne primereno da jedan premijer da bi odbranio sebe, blati drugog. Ako je toliko siguran da nema para u inostranstvu, zasto izmislja da drugi o tome pricaju. Vucic ima para i mi to znamo, i on zna da mi to znamo,
    e kako ce sa Cickom na sudu da izadje na kraj, videcemo. Kleveta je laz, rec moze da ubije. Ja verujem Cicku i ko zna iz kog razloga ga je Vucic spomenuo. Vucic pati da drzi govore, uglavnom laze narod, sebe, druge, i na sledecim izborima imace 30 poslanika. Cicak tuzi ga da pratimo sudjenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.