Zorana Mihajlović: Zbog Vulina trpe građani i građanke regiona 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Zorana Mihajlović, bivša ministarka i bivša članica vladajuće stranke, oglasila se opširnom objavnom na Instagramu povodom stavljanja svog bivšeg kolege iz Vlade Srbije, sada direktora bezbednosne službe, Aleksandra Vulina na američku listu sankcija.

Zorane Mihajlović uz objavu nije okačila svoju fotografiju, već je pored Vulinove napisala:

„Najviši zaposleni u bezbednosnom sistemu Srbije, direktor BIA je sankcionisan od strane US TREASURY.

Osoba koja ima pristup najosetljivijim bezbedonosnim podacima je sankcionisana zbog transnacionalnog kriminala, ilegalne trgovine drogom I zloupotreba javne funkcija u cilju ostvarenja ličnih interesa i širenja malignog ruskog uticaja.

I nema tu nikakvih teorija zavera, jer ćemo to slušati od zvaničnika Srbije, počev od priča kako smo mi „nebeski narod i ješćemo korenje“, kako je Milošević govorio, do toga da svi hoće da uruše baš nas, a istina je da je direktor BIA označen kao čovek koji trguje drogom i oružjem!!!!!

Da li zaista iko misli da su USA to uradile onako, ad hock?

Onda iza toga slušate jednog Dodika, koji se podsmeva svemu, urušava Dejtonski sporazum, zvecka sukobima, podržan iz Srbije, koji se ponosi što je i on, kao i Vulin, pod US sankcijama.

Ovde je sve primer kako ne treba, i sve je primer kako oni koji danas vrše vlast, ili u Srbiji ili Republici Srpskoj direktno destabilizuju region, što može imati katastrofalne posledice. A trpe građani i građanke ovog regiona.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari