Žujović: Iza organizacije Srbija 21 stoji Vladimir Beba Popović 1Foto: N1

Bivši član Predsedništva Liberalno-demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović izjavio je u emisiji „Utisak nedelje“ da iza organizacije „Srbija 21″stoji Vladimir Beba Popović, što je oštro demantovao jedan od osnivača „Srbija 21“ Nenad Konstantinović, javlja Nova.rs.

Kako se navodi, Žujović je rekao da je na početku, kada su radili ekspertske analize korisne za društvo, podržavao organizaciju „Srbija 21“, ali da je sada to „jedna lista Vladimira Bebe Popovića“.

„To su njegovi ljudi, najbolji prijatelji, njegovi poslovni partneri, koji imaju direktne finansijske poslove zajedno sa njim“, istakao je Žujović.

Sada se, prema njegovim rečima, oni predstavljaju kao građanska demokratska opozicija, ističuči da je to zapravo koalicija koja je „napravljena u kabinetu Aleksandra Vučića“.

„To su njegovi ljudi, najbolji prijatelji, njegovi poslovni partneri, koji imaju direktne finansijske poslove zajedno sa njim“, istakao je Žujović.

Sada se, prema njegovim rečima, oni predstavljaju kao građanska demokratska opozicija, ističuči da je to zapravo
koalicija koja je „napravljena u kabinetu Aleksandra Vučića“.

Kao glavne finansijere „Srbija 21“ i Građanske demokratske liste, on je naveo Slobodana Homena, bivšeg funkcionera DS i Branislava Prostrana, zamenika direktora SDPR, dodavši da mogu da ga demantuju i tuže, ali da će se „vrlo rado odazvati sudu i pružiti dokaze za sve ove tvrdnje“, navodi Nova.rs.

Ove navode je demantovao Konstantinović, koji je podsetio da je osnovao „Srbija 21“ još 2018. godine, kao i da ne poznaje Vladimira Bebu Popovića i da nema kontakt sa njim.

Dodao je da je svestan toga da je njihov potez da izađu na izbore uzdrmao mnoge i da Žujović govori u ime Čedomira Jovanovića, „kome smeta to što neko drugi hoće da vodi politiku koja je nekada bila politika koju su vodile LDP, DS i SDS“.

On je naglasio da oni koji glasaju za „Srbija 21“ glasaju protiv Aleksandar Vučića i za stvaranje alternative Vučiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari