Engleski navijači podelili ideje samo za punoletne: Evo kako krijumčare alkohol na utakmice 1Screenshot 2022-11-23 135558

Navijači iz Engleske dosetili su se kako da prokrijumčare pivo na utakmice Svetskog prvenstva u Kataru, nakon zabrane unošenje alkohola na stadione.

Jedina lokacija na kojoj navijači mogu da popiju piće je fan-zona u centru Dohe, gde se prodaje samo Budweiser po ceni od skoro 12 dolara, piše Index.hr.
Alkohol nije ilegalan u Kataru, ali biti pijan u javnosti je zločin. Zato postoji politika nulte tolerancije za piće na ulicama. Navijači Engleske besno su reagovali na ovu zabranu, a neki su obećavali da će se ipak napiti pre utakmica.

Pivo prekriveno navlakom Coca-Cole, lubenica ispunjena alkoholom…
Sada u šali smišljaju ideje o tome kako tajno da nose piće na stadione. Jedan je predložio da limenke piva prekrivaju Coca-Cola navlakom, što bi im omogućilo da zavaraju sigurnosne provere.
Drugi su predložili da se ponese hidratantno pakovanje koje sadrži alkohol, kako bi sebi omogućili pivo na tribinama stadiona. Takođe, neki su se dosetili da se lubenica napuni žestinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.