Jedan pored životinjskog kvarta „TierQuarTier“ a drugi u parku „Helmut Cilk“ pored glavne železničke stanice, koji svim korisnicima stoje besplatno na raspolaganju. U ponudi su različite sprave i mogućnosti kretanja za svaku starosnu grupu, kako za zabavu tako i za trening.

Motorički park u blizini životinjskog kvarta u Beču prostire se na 2,5 ha površine i raspolaže sa više od 100 novih i delimično specijalno koncipiranih sprava, koje su raspoređene na 23 različite stanice za vežbanje. Tu su takođe i 700 m dugačak parkur i igralište na vodi za najmlađe, lebdeće prepreke, ljuljaška na sajli za vežbe balansiranja, zid za orijentaciono penjanje, radionica balansiranja, simulatori za vindsurfing i kajtsurfing, mreže za penjanje, 110 m dugačka staza sa preprekama, paviljon za teretanu i trampolin-staza.

Zbog velikog interesovanja Bečlija otvoren je u parku „Helmut Cilk“ i drugi motorički park na površini od 1.400 m2 sa više od 10 stanica za vežbanje. Raznovrsna ponuda se kreće od vežbi za izdržljivost, preko prepona, sprava koje podstiču ravnotežu i spretnost pa sve do teretane.