Noviteti na tržištu hleba 1Spelta&Čia Foto: Promo

Nutricionisti ističu da je spelta jedna od najstarijih kultivisanih useva koja se u ljudskoj ishrani koristila još pre oko 8.000 godina. Poznata je po tome što sadrži veliki broj hranljivih materija, vitamina, minerala i esencijalnih organskih jedinjenja koje druge žitarice, ili ne sadrže, ili ih imaju u manjim količinama.

Hleb „naše zrno“ sa speltom i čia semenkama dobija se kuvanjem zrna spelte i čia semenki koje se ubacuju u ražano i pšenično kiselo testo, prirodan je izvor vlakana i mangana i produženog roka trajanja do pet dana.

Na tržištu je dostpan u pakovanju od 300 grama. Hleb „zrno plus“ prilagođen je hronoishrani a zahvaljujući semenkama lana, suncokreta, soje i susama lako se i brzo vari..Takođe, sadrži prirodna izvorna vlakna puna proteina, magnezijuma, gvožđa i cinka i dostupan je u pakovanjuod 300 grama.

PROMO TEKST