Otvorena prva radnja italijanskog modnog brenda Aeronautica Militare u Beogradu 1Foto: Promo

Sinoć je uz prisustvo diplomatskog kora i uticajnih članova modne industrije u šoping centru Galerija otvorena prva zvanična radnja poznatog italijanskog modnog brenda Aeronautica Militare.

Početak rada za sada jedine prodajne lokacije u regionu najavio je novi ambasador Republike Italije u Srbiji, njegova ekselencija, Luka Gori. On je tom prilikom istakao značaj poslovne saradnje Italije i Srbije u više domena a posebno u segmentu modne industrije, čemu je svedočilo i sinoćnje otvaranje.

Početku rada prve radnje Aeronautika Militare modnog brenda prisustvovali su poznati manekeni, glumci i pevači. Modna industrija bila je predstavljena Boškom Jakovljevićem, Tamarom Paunović i kolegama koji su gostima i medijima prikazali najatraktivnije odevne modele kolekcije za jesen i zimu 2022. godine.

Gosti na svečanom otvaranju bili su i pevač Stevan Anđelković, glumica Lena Bogdanović i drugi. Najviše pažnje privukao je Kiki Lesendrić iz grupe Piloti koji je sa okupljenim medijima pričao o svom novom albumu i planovima za beogradski koncert sledećeg avgusta.

Italijanski modni brend Aeronautica Militare postoji već 61 godinu i decenijama neguje specifičan „military look“ koji je izveden kroz najkvalitetniju moguću izradu odevnih predmeta za muškarce, žene i najmlađe. Prva radnja u Srbiji i regionu sada je lokacija na kojoj će kupci moći da pronađu i nove odevne predmete iz kolekcija za jesen i zimu 2022. „Active“, „Pilot“, „Urban“ i „Heritage“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.