Prženi pirinač sa jajima (recept)

Okusi svet - svake nedelje na portalu Danasa

Ostavite komentar


  1. Od svih vesti danas ova mi je najzanimljivija , prinac kao i krompir uvek dolaze u obzir u svim kombinacijama . Pre neki dan bila je odlicna emisija na RTV 2 o jednom cuvenom Susi restoranu u Japanu koji, da bi se tamo jeo Susi ceka se na red i po mesec dana , gledala sam kako taj prinac za susi spremaju , nisu prikazali kako s ekuva i u koliko vode ,da li na pari ili ne ali zavrsnicu su prikazali oni ga da bi bio ratsresit posle kuvnja drvenim vecim spatulama prebacuju tamo pa vamo pa gore pa dole pa opet tamo pa vamo i gle cuda stvarno svako zrno je posebno . Kuvanje je zaista spada u umetnost a ovaj pirinac u receptu sa jajima je umetnicko delo . Kazu da ako jelo nije spremljeno sa ljubavlju ma sta stavili u njega nije pravo niti je ukusno kao sto je ono koje je spremljeno sa ljubavlju. Mada je veoma vazno i poreklo i kvalitet namirnica sa kojima se jelo sprema ali spremano bez ljubavi nije to ono pravo .

    1. Kaze se cetiri jajeta! Jedno jaje, dva, tri, cetiri jajeta, pet jaja (dvojina i mnozina). Pozdrav.

      1. Da li je do moderatora da ako vec objavljuje svakojakih ljudi komentare prvo procita tekst pa da vidi ima li uopste smisla i emsta za objavu ono sto je napisano kao necija primedba , predpostavljam da treba da stoji SA JAJETIMA umesto sa jajima kako je inace napisano .Ako tako moderator misli neka ostane primedba ako ne neka obrise doticne osobe komentar . Razumem da osoba hoce posto poto da udje u kominikaciju ali zaista to postaje zabrinjavajuce i policija imajuci u vidu sta sam prijavila i koliko to dugo traje bi trebala makar onda da proveri jos jednom i lepo iscita sve ono sto sam rekla . Da zakljucimo izgleda da treba SA JAJETIMA UMESTO SA JAJIMA .

Ostavite komentar


Recepti

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.