Recept: Mus od tri sastojka  1Foto: Miloš Tadić

I još jedan čokoladni kolač bez pečenja i puno sastojaka.

Nazvao sam ga mus ali je teksture između pudinga i musa.

Sastojci:

  • 2 zrela avokada
  • 100g crne čokolade
  • 50g javorovog sirupa

Priprema: 

Avokado iseckajte na kockice i dobro sameljite na najjačoj brzini u multipraktiku dok ne bude vazdušaste teksture.

Na pari otopite čokoladu, malo je prohladite i dodajte u izblendani avokado zajedno sa javorovim sirupom. Sve dobro sjedinite još koji krug i prespite u željene kalupe.

Pažljivo nabijte kašikicom smesu da nema vazduha.

Recept: Mus od tri sastojka  2
Foto: Miloš Tadić

Stavite kalupe u zamrzivač na 2h da se dobro stegnu.

Služite uz neko bobičasto voće i uživajte!

Link za video:

https://www.instagram.com/reel/CdGzFC-gkvh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ja sam Miloš Tadić i stojim iza Instagram profila @vecito.gladan.

Moje osnovno zanimanje je fotograf usmeren ka fotografisanju proizvoda i hrane.

Ljubav prema pripremanju hrane se javila još kada sam bio dete pa sam samim tim i završio srednju školu pod smerom kulinarski tehničar.

Nakon nje sam upisao fakultet, smer hotelijerstvo, međutim kada sam uspeo sebi da priznam da to nije za mene, napustio sam ga krajem 3. godine i krenuo da vijam svoje snove.

Večito gladan profil je moj ponos kroz koji mogu da komuniciram sa divnim ljudima i iskazujem svoju umetnost i kreativnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.