Uz D Express od sada i karticom 1Foto: promo

D Express kurirska služba zajedno sa kompanijom Mastercard uvela je mogućnost plaćanja i platnim karticama prilikom preuzimanja Shoppster pošiljke kod kurira na mestu isporuke.

Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard, koja će u velikoj meri kupovinu preko interneta učiniti praktičnijom, jednostavnijom i ugodnijom. Shoppster.rs, najveća online i TV prodavnica u Srbiji, prva je u našoj zemlji uvrstila ovaj način plaćanja prilikom preuzimanja pošiljki, koje dostavljaju kuriri D Express službe. Očekivanja su da će se u skorijoj budućnosti znatno proširiti broj trgovaca za koje će ova usluga biti omogućena.

U praksi, to znači da će kuriri na svojim postojećim uređajima imati instaliranu platnu aplikaciju zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, a građani će umesto samo gotovinom, moći celokupnu vrednost pošiljke da plate platnom karticom ili mobilnim telefonom.

Kako je pokazalo najnovije MasterIndex Srbija istraživanje za 2022. godinu, 29% ispitanika želi da plaća karticama upravo kod kurira u trenutku dostave. Na ovaj način D Express i Mastercard izlaze u susret potrebama i očekivanjima korisnika za brzim i praktičnim plaćanjima.

O kompaniji D Express

Kompanija „D Express“ je vodeća ekspresna kurirska služba na našem tržištu koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Kao lider na tržištu, kompanija se trudi da prati svetske trendove i standarde u logistici. Od samog osnivanja, kompanija se može pohvaliti inovativnim rešenjima i uslugama koje je prva uvela na naše tržište. Tako je svojim klijentima, pored standardnih usluga dostave pošiljaka, 2020. godine ponudila uslugu preuzimanja putem paketomata. Danas se DExpress može pohvaliti najvećom mrežom paketomata u Srbiji koja broji preko 100 lokacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.